Je verantwoordelijkheden

Als Quality & Food Safety Specialist, garandeer je voor de kwaliteit, veiligheid en gezondheid van de producten voor de klanten van de groep en het imago van Delhaize beschermen. De specialist kwaliteit en voedselveiligheid staat in voor de conformiteit van de winkels op het vlak van de naleving van de geldende reglementering betreffende de voedselveiligheid en het beleid en de visie van Delhaize inzake dit thema.

  • De conformiteit van de winkels/magazijnen garanderen : de certificering “kwaliteit en voedselveiligheid” van de winkels/magazijnen bij het externe auditkantoor garanderen door de winkels/magazijnen voor te bereiden op basis van een te implementeren actieplan.
  • Het in regel stellen van de winkels/magazijnen faciliteren : instaan voor de noodzakelijke opleidingen inzake kwaliteit en voedselveiligheid voor de medewerkers van de winkel/het magazijn met het doel een zelfcontrole in elk van deze winkels/magazijnen te installeren, maar ook om alle operationele niveaus te sensibiliseren en te motiveren, voor de veiligheid van onze producten en klanten.
  • Beheer van crisissituaties : dé expert zijn in specifieke crisissituaties voor de interne en externe contacten van de onderneming (journalisten in overleg met de afdeling public affairs, toezichthouders: FAVV, …).
  • Reporting : rapporten opstellen op basis van samenvattingen en analyses van de auditrapporten, de klachten van klanten of de laboratoriumanalyses om het management voldoende informatie te leveren om te beslissen welke acties er moeten worden ondernomen.
  • Ad hoc projecten : actief deelnemen aan de implementatie van projecten waarvoor conformiteit inzake kwaliteit en voedselveiligheid noodzakelijk is.

Je profiel

  • Je hebt een bachelor diploma en 2 jaar ervaring in een activiteit in verband met de voedselveiligheid als manager van een team. Een ervaring in de productie of industrie is een troef.
  • Luisterbereidheid, communicatie.en doorzettingsvermogen zijn een must! 
  • Je bent tweetalig frans/nederlands en je hebt een uitstekend kennis van engels. 
  • Je bent integer, georganiseerd, en een echte mobilisator.

Ons aanbod

Als freelance of consulent bij Delhaize, kom je terecht in een stabiel bedrijf dat deel uitmaakt van een ijzersterke groep. Een bedrijf van Belgische origine met een rijke geschiedenis. Duurzaam ondernemen en bouwen aan een gezonde levensstijl zijn onze top prioriteiten.