Je verantwoordelijkheden

Als Compliance Manager, ben je mede verantwoordelijk voor de coordinatie van de vastgestelde non conformiteiten afkomstig van verschillende kanalen, dit om de kwaliteit en veiligheid van de producten te garanderen en het imago van Delhaize te beschermen.

1.    QMS 6-7-8: Non conformiteiten management

Je zorgt ervoor dat de processen voor het beheer van incidenten en non conformiteiten effectief en efficient verlopen. Je beheert de belangrijkste incidenten, organiseert het operationele incidententeam en rapporteerd aan het management.

2.    PRP 10 – Recall & Withdrawals

Product recalls & terugroepingen” met de verschillende interne en externe stakeholders (depots, aankoop, communicatieafdeling, replenishment, autoriteiten,  etc.) coördineren, onder leiding van het incidententeam, en de correcte procedures voor PRP 10 toepassen / uitvoeren.   

3.    Relatie management    
Opbouwen en onderhouden van interne en externe relaties m.b.t. voedselveiligheid, teneinde een optimale samenwerking met stakeholders te verzekeren.  

4.    Budgetbeheer 
Opzetten en beheren van het budget van het incidentteam 

5.    Food Safety Culture  
Samen met jouw team instaan voor het creëren van de juiste mindset, cultuur en bewustwording rond het belang van voedselveiligheid en kwaliteit bij verkoop en hun team alsook fungeren als ambassadeur, teneinde te garanderen dat voedselveiligheid en kwaliteit sterk ingebed zijn in het DNA en de werkwijzen van alle werknemers.  

Je profiel

  • Je beschikt over een Masterdiploma Bio-Ingenieur of gelijkwaardig
  • Je hebt minstens vijf jaar ervaring binnen kwaliteit en een achtergrond in de voedingssector
  • Je hebt kennis van incidentenmanagement
  • Je hebt oog voor detail en draagt graag bij aan een bedrijfsstrategie

Ons aanbod

Een job én een rijkelijk gevuld privéleven? Bij Delhaize kan dat. Je krijgt een aantrekkelijk loon aangepast aan jouw ervaring. Bovendien geniet je van diverse extralegale voordelen: bedrijfswagen met tankkaart, gsm plus abonnement, nettovergoeding, jaarlijkse bonus, maaltijdcheques, uitgebreide groeps- en hospitalisatievergoeding, en uiteraard een personeelskorting in de winkel! En groeien? Dat gaat hard bij Delhaize. Door de opleidingen, op de werkvloer én via onze opleidingscatalogus, krijg je daar de ruimte voor. Doorgroeien? Ook dat kan. Vraag maar aan één van je toekomstige collega’s. Spreekt bovenstaande functie jou aan? Solliciteer dan onmiddellijk en ontdek wat jouw mogelijkheden zijn bij Delhaize!