Je verantwoordelijkheden

Als Quality Assurance Manager Concepts & Projects zorg je ervoor dat de kwaliteit en de veiligheid van onze producten steeds centraal staan bij Delhaize BeLux. Hiervoor neem je actief deel aan de strategische concepten en projecten van de organisatie door de verschillende principes en procedures van het Delhaize Quality Assurance Program te integreren, van het bedenken tot de implementatie. Zie je jezelf aan de basis van een innovatieve cultuur die kwaliteit en veiligheid centraal stelt in de organisatie? Lees dan vooral verder!

Als Quality Assurance Manager ontwikkel je een bedrijfscultuur waar kwaliteit, productveiligheid en innovatie kernwaarden zijn.  In jouw rol als projectmanager treed je op als bemiddelaar, maar ook als bindend element door ervoor te zorgen dat alle betrokken partijen een actieve bijdrage leveren. Je zorgt ervoor dat de strategische doelstellingen van de concepten en projecten waaraan je deelneemt, zo efficiënt mogelijk worden behaald. Kwaliteit, productveiligheid en innovatie zullen daarbij altijd de belangrijkste pijlers zijn.

Op basis van een strategische visie stel je een operationeel plan op dat de verschillende concepten en projecten moeten volgen. Je woont conferenties bij en werkt aan verschillende projecten binnen en buiten Delhaize.

Om dit te bereiken kun je rekenen op de onvoorwaardelijke ondersteuning van je eigen team, bestaande uit twee Quality Assurance Project Managers. Samen zorgen jullie ervoor dat alles wat Delhaize onderneemt van de hoogste kwaliteit is, zonder dat iemand zich ooit zorgen hoeft te maken over de productveiligheid! Je bent een enthousiast persoon op wie je team vertrouwt en je garandeert hun motivatie, je coacht hen, je verzamelt hun feedback en je zorgt voor hun teamdynamiek. 

In deze functie rapporteer je rechtstreeks aan de VP Asset Protection, Quality & Compliance voor Delhaize België en Luxemburg.

Je profiel

  • Je bent in het bezit van een masterdiploma, bij voorkeur in bio-engineering of een andere soortgelijke branche, en je hebt meer dan tien jaar ervaring in een voedingsproductie omgeving of in retail.
  • Je hebt een grondige kennis van kwaliteitsbeheersystemen (QMS) en van de volgende normen: IFS, BRC, FSSCC 2200.Certificaten met betrekking tot voedselveiligheid en projectmanagement zijn een pluspunt. 
  • Als een geboren leider, je communicatie is uitstekend en overtuigend.
  • Je bent in staat om projecten en processen perfect te beheren en kent de waarde van vertrouwelijkheid en integriteit.
  • In de loop van je carrière heb je geleerd om een strategische visie te ontwikkelen door middel van een analytische en conceptuele geest. 
  • Tot slot stelt je verenigende persoonlijkheid je in staat om sterke relaties op te bouwen met interne en externe belanghebbenden. Je weet hoe je anderen moet motiveren, aantrekken en in staat stellen het beste van zichzelf te geven.
     

Ons aanbod

Een job en een rijk gevuld privéleven? Bij Delhaize is dat mogelijk! Je ontvangt een aantrekkelijk loon, aangepast aan je ervaring. Daarnaast geniet je van diverse extra-legale voordelen: bedrijfswagen met tankkaart, mobiele telefoon met abonnement, nettoloon, jaarlijkse bonus, maaltijdcheques, een uitgebreide groeps- en hospitalisatieverzekering, en natuurlijk personeelskorting in de winkel! En wat met voortdurend bijleren? Dat gaat snel bij Delhaize. Door middel van opleidingen, op het terrein en via onze opleidingscatalogus, krijg je hiervoor de ruimte die je nodig hebt. Blijven doorgroeien? Dat kan ook. Vraag het aan een van je toekomstige collega's.

Ben je geïnteresseerd in de bovenstaande functie? Solliciteer dan nu en ontdek welke mogelijkheden je bij Delhaize hebt! #LI-SSMET