Je verantwoordelijkheden

VASTBERADENHEID– INTEGRITEIT – MOED – NEDERIGHEID – HUMOR
 

Je profiel

Jouw verantwoordelijkheden

 

Binnen deze functie behartig je van A tot Z de opvolging & benchmarking van de kwaliteit van een welbepaalde selectie (charcuterie et zuivel) van de Delhaize-huismerken.  Je  werkt actief mee aan het ontwikkelen van nieuwe producten, je volgt  op permanente wijze de kwaliteitsparameters op (nutritioneel-samenstelling-microbiologisch-chemisch-organoleptisch-etikettering) van bestaande producten , je beantwoordt vragen en klachten  van klanten en analyseert de klachten met betrekking tot non-conformiteiten.

 

Dagelijks werk je in nauw overleg met  aankoop- & packagingafdeling.

– Je beheert  productspecificaties.  Hierbij kijk je op regelmatige basis de  productgegevens na , toets je de correctheid af van bv. nutritionele gegevens en ingredienten, contacteer je de leveranciers, en sta je onze verpakkingsafdeling bij met advies zodat onze huismerken een correcte etikettering hebben conform de wetgeving

– Je voert kwaliteitscontrole uit : op basis van de productgegevens en leveranciersgegevens de potentiele risico’s inschatten en met behulp  van een analyseplanning producten controleren (contacten met labo’s, opvolgen van analyseresultaten, evenals van non-conformiteiten en interpretatie en rapportering van de resultaten naar de aankopers).

– Je volgt de  kwaliteitsbenchmarking:  je vergelijkt onze huismerken met gelijkaardige producten op de retailmarkt;  je organiseert “taste”sessies en neemt hieraan deel, je verwerkt de resultaten en informeert de aankopers met als doel de kwaliteit van onze eigen merken constant te verbeteren door  deze aan te passen.

Jouw profiel
 

Je behaalde een diploma hoger onderwijs in de voedings- en dieetkunde, voedingsmiddelentechnologie, chemie of gelijkwaardig door ervaring.

– Je vertoont in ieder geval een sterke interesse voor alles wat voeding & kwaliteit aangaat. Een eerste ervaring is een pluspunt.

– Je hebt een sterke zin voor autonomie en hou van intitiatief nemen.

– Je werkt nauwgezet,

– Je legt vlot contacten en typeert je als een teamplayer.

– Je drukt je vlot uit in het Frans, het Nederlands en hebt goede kennis in het Engels.

Je kan vlot aan de slag in MS Office.

Ons aanbod

Ons aanbod

Een aantrekkelijk loon met bijkomende extralegale voordelen, reële doorgroeimogelijkheden, toffe collega’s en een aangename werksfeer. Bij Delhaize vind je niet enkel de uitdaging, maar ook de fun.