Je verantwoordelijkheden

Een nieuw departement heeft z’n intrede gedaan bij Delhaize: End to End Profit Management. Het doel van dit departement? Het volledige kostenplaatje van de artikels van Delhaize in kaart brengen. Alle kostenposten worden hierbij grondig geanalyseerd (denk maar aan aankoopprijs, promoties, shrink, logistiek, etc.). Deze analyse stelt Delhaize in staat om de prijzen nog accurater te bepalen.

Je hebt als End to End Profit Specialist impact op de cost savingstrategie die Dehaize hanteert. In het kader van deze strategie is het belangrijk dat de datakwaliteit optimaal is. Je staat dus ook in voor het beheer van verschillende tools bij Delhaize en zorgt mede met jouw collega’s voor een goede kwaliteit van de gegevens.

Dit doe je door enerzijds de datakwaliteit te garanderen in onze systemen, maar anderzijds ook de nodige ondersteuning te bieden wanneer andere collega’s uit het team een onderhandeling moeten voeren met leveranciers. Een hele boterham, maar je staat er natuurlijk niet alleen voor. Je komt terecht in een team van drie personen die elk voor hetzelfde doel werken.

 • Jouw voornaamste taak is om de kosten en data efficiënt(er) in kaar te brengen en zo onze klanten een betere beleving te bezorgen op alle facetten.
 • Je focust ook vooral op datakwaliteit in onze systemen en zorgt voor de nodige awareness bij onze collega’s van o.a. Category Management en Sustainability opdat de kwaliteit gegarandeert blijft.
 • Je ondersteunt collega’s bij prijsonderhandelingen met leveranciers. Dit doe je door een correcte administratieve opvolging van contracten, maar bereidt ook de onderhandelingen voor.
 • Je bent een aanspreekpunt binnen het team om op allerhande vragen te antwoorden.
 • Je fungeert ook als contactpersoon voor leveranciers en staat dus ook in direct contact met externe partijen.
 • Je rapporteert op regelmatige basis aan de End to End Profit Manager.

Je profiel

 • Je hebt een bachelor- of masterdiploma behaald of hebt een aantal jaren ervaring in een gelijkaardige rol.
 • Je kan nauwkeurig en precies werken.
 • Je hebt goede kennis van MS Office tools.
 • Je communiceert direct maar steeds op een diplomatische, vriendelijke manier.
 • Je kan je vlot uitdrukken in beide landstalen (NL/FR) en hebt een goede kennis ENG.

Ons aanbod

Een job én een rijkelijk gevuld privéleven? Bij Delhaize kan dat. Je krijgt een aantrekkelijk loon aangepast aan jouw ervaring. Bovendien geniet je van diverse extralegale voordelen: maaltijdcheques, uitgebreide groeps- en hospitalisatievergoeding, en uiteraard een personeelskorting in de winkel! En groeien? Dat gaat hard bij Delhaize. Door de opleidingen, op de werkvloer én via onze opleidingscatalogus, krijg je daar de ruimte voor. Doorgroeien? Ook dat kan. Vraag maar aan één van je toekomstige collega’s.
Spreekt bovenstaande functie jou aan? Solliciteer dan onmiddellijk en ontdek wat jouw mogelijkheden zijn bij Delhaize! #LI-TVDR