Je verantwoordelijkheden

Als Production & Technics Manager leid je mee de filtratie-, bottelings- en onderhoudsactiviteiten binnen de Delhaize Winery afdeling. De High fives, de positieve resultaten en het gedurfde idee dat werkt, dat kan nu ook bij jou starten. In de Winery operaties is er ruimte voor frisse ideeën en inzichten, maar ook nood aan organsatietalent & ownership om deze samen met het team in de praktijk om te zetten.. Door jouw communicatieve en proactieve aanpak coach je jouw team doorheen de veranderingsprocessen en zorg je ervoor dat jouw collega’s steeds met de juiste know-how en middelen zijn uitgerust. Jouw team bestaat uit 5 teamleaders die elk op hun beurt een team van arbeiders en bedienden ondersteunen in hun dagdagelijkse activiteiten. Maar jouw verantwoordelijkheid als Production & Technics Manager stopt hier niet.

  • Als communicatieve duizendpoot ga je als geen ander het sociaal overleg aan met onze syndicale partners opdat jouw team veilig en enthousiast met elkaar kan blijven samenwerken.
  • Samen met jouw team bekijk je de technische onderhoudsnoden maar ook de optimalisatiemogelijkheden van de verschillende productielijnen.
  • Je stelt samen mee de planning op van jouw departement opdat de productiecapaciteit gegarandeerd blijft.
  • Je coacht jouw team en zorgt mee voor hun ontwikkeling op lange termijn.

Je profiel

  • Je hebt bachelor/master diploma en kennis van logistieke processen.
  • Je hebt reeds 5-10 jaar ervaring in een managementrol binnen Operations.
  • Organiseren en plannen is jouw second nature.
  • Je bent een echte people person en hebt reeds ervaring in het managen en ondersteunen van een team.
  • No-nonsense attitude met een hands-on mentaliteit die telkens het team weet te enthousiasmeren.
  • Je bent tweetalig met een goede kennis ENG.

Ons aanbod

Een job én een rijkelijk gevuld privéleven? Bij Delhaize kan dat. Je krijgt een aantrekkelijk loon aangepast aan jouw ervaring. Bovendien geniet je van diverse extralegale voordelen: bedrijfswagen met tankkaart, gsm plus abonnement, netto vergoeding, jaarlijkse bonus, maaltijdcheques, uitgebreide groeps- en hospitalisatievergoeding, en uiteraard een personeelskorting in de winkel! En groeien? Dat gaat hard bij Delhaize. Door de opleidingen, op de werkvloer én via onze opleidingscatalogus, krijg je daar de ruimte voor. Doorgroeien? Ook dat kan. Vraag maar aan één van je toekomstige collega’s.

Spreekt bovenstaande functie jou aan? Solliciteer dan onmiddellijk en ontdek wat jouw mogelijkheden zijn bij Delhaize! #LI-TVDR