Je verantwoordelijkheden

Als Product Quality Assistant analyseer je allerhande non-conformiteiten en incidenten die door interne medewerkers of klanten worden gemeld en draag je in samenwerking met de Quality Coordinators bij tot het verzekeren van de kwaliteit en de veiligheid van onze producten. Zin om binnen jouw job als Quality Assistant Assurance & Control een reële impact te hebben op onze werking? Lees dan zeker deze vacature verder.

Als kwaliteitsbeheerder ben je verantwoordelijk voor de behandeling in eerste lijn van non-conformiteiten en incidenten en verzamel je de benodigde informatie voor de uitvoering van een correcte probleem- en oorzaakanalyse. Je waakt erover dat dit binnen de voorziene deadline plaatsvindt, zodat nadien de nodige correctieve acties en maatregelen kunnen genomen worden. Termen als retail product life-cycle, supply chain, HACCP en voedselveiligheid klinken je dus bekend in de oren. Daarnaast ondersteun je de Quality Coordinator bij de behandeling van ernstige incidenten, interne blokkeringen en terugroepingen.

Klinkt uitdagend? Het wordt nog beter. Je bent namelijk eveneens medeverantwoordelijk voor de uitvoering van het controleplan voor de kwaliteit en de veiligheid van de producten. Je selecteert producten, lanceert de analyses bij externe labo’s, verzekert de opvolging & interpretatie van analyseresultaten en zorgt voor de coordinatie van de communicatie met de verschillende stakeholders. 

Je profiel

Dé ideale Product Quality Assistant heeft een opleiding met de volgende richtingen : laborant, agro- & biotechnologie, kwaliteitsbeheer, levensmiddelentechnoloog, microbiologie,… (een opleiding in food audit is een plus), 1-2 jaar ervaring in een gelijkaardige functie én een echte passie voor kwaliteitscontrole. Jij communiceert vlot in zowel het Nederlands, Frans en Engels en zorgt dankzij je talent voor planning en organisatie en je oog voor detail dat alles gestructureerd verloopt.

Ons aanbod

Een job én een rijkelijk gevuld privéleven? Bij Delhaize kan dat. Je krijgt een aantrekkelijk loon aangepast aan jouw ervaring. Bovendien geniet je van diverse extralegale voordelen: maaltijdcheques, uitgebreide groeps- en hospitalisatieverzekering, terugbetaling woon-werkverkeer, en uiteraard een personeelskorting in de winkel! En groeien? Dat gaat hard bij Delhaize. Door de opleidingen, op de werkvloer én via onze opleidingscatalogus, krijg je daar de ruimte voor. Doorgroeien? Ook dat kan. Vraag maar aan één van je toekomstige collega’s. Spreekt bovenstaande functie jou aan? Solliciteer dan onmiddellijk en ontdek wat jouw mogelijkheden zijn bij Delhaize!