Je verantwoordelijkheden

Verantwoordelijkheid voor de prijsstrategie in de Filières

De verantwoordelijkheid opnemen voor het pricingbeleid van de Filières en de commerciële strategie helpen bepalen om de doelstellingen te concretiseren (omzet, marge …).

Verantwoordelijkheid voor Price Monitoring

De verantwoordelijkheid opnemen om de prijsstrategie te bepalen en toe te passen en om een methodologie op vlak van prijsvergelijking te ontwikkelen. Die prijsvergelijking moet beantwoorden aan de specifieke kenmerken van elke categorie om deze allemaal doeltreffend en coherent te kunnen beheren.

Strategische projecten

Strategische projecten leiden zoals de Pricing Tool in overeenstemming met het projectplan en de deliverables. Op die manier een bepaald project verwezenlijken binnen het vastgestelde budget en de vastgestelde termijnen en in overeenstemming met de overeengekomen doelstellingen.

Coaching

Een ondersteunende rol op zich nemen en de analisten helpen om vooruitgang te boeken en te groeien binnen het bedrijf

Optimalisatie

De verantwoordelijkheid opnemen om tekortkomingen in de huidige methoden, systemen en procedures op te sporen. Die tekortkomingen analyseren, alternatieven voorstellen en (waar mogelijk) invoeren om de processen rond B2C Pricing efficiënter en effectiever te maken.

Je profiel

  • Bij voorkeur een Master business management/Finance
  • Talen: vlot in het Frans, Nederlands en Engels.
  • Goede gebruiker/expert gebruiker van MS Excel, Power BI, Power Query en PowerPoint
  • Uitstekende analytische vaardigheden
  • Projectmanagement
  • Ervaring in retail is een pluspunt

Ons aanbod

Een job én een rijkelijk gevuld privéleven? Bij Delhaize kan dat. Je krijgt een aantrekkelijk loon aangepast aan jouw ervaring. Bovendien geniet je van diverse extralegale voordelen: bedrijfswagen met tankkaart, gsm plus abonnement, netto vergoeding, jaarlijkse bonus, maaltijdcheques, uitgebreide groeps- en hospitalisatievergoeding, en uiteraard een personeelskorting in de winkel! En groeien? Dat gaat hard bij Delhaize. Door de opleidingen, op de werkvloer én via onze opleidingscatalogus, krijg je daar de ruimte voor. Doorgroeien? Ook dat kan. Vraag maar aan één van je toekomstige collega’s.

Spreekt bovenstaande functie jou aan? Solliciteer dan onmiddellijk en ontdek wat jouw mogelijkheden zijn bij Delhaize!