Je verantwoordelijkheden

Als Ploegchef Garage garandeer je samen met jouw team dat er altijd voldoende vrachtwagens en opleggers rijklaar staan om onze winkels te gaan bevoorraden. Zorg jij er mee voor dat ons transport gesmeerd loopt?

Als Ploegchef Garage waak je erover dat herstellingen en onderhoudsklussen tijdig en correct worden uitgevoerd en dat elke vrachtwagen die bij ons buitenrijdt, voldoet aan alle wettelijke en technische voorschriften. Je maakt de planning op, coacht jouw medewerkers en geeft ondersteuning waar nodig. Je bewaakt de voorraad van onderdelen en voert verschillende administratieve taken uit. Dankzij jouw correcte inschatting van prioriteiten en een goed inzicht in de tijdsbesteding, vormen onverwachte situaties geen probleem voor jou. Je brengt verslag uit bij de Team Leader Garage. Samen staan jullie garant voor een  optimale werking van de garage.

 

Je profiel

  • Je hebt een diploma Technisch Secundair Onderwijs of gelijkwaardig.
  • Je hebt minimum 5 jaar ervaring in een garage of bij een transportbedrijf, bij voorkeur binnen Delhaize.
  • Automechanica? Elektriciteit? Pneumatica? Hydraulica? Geen Chinees voor jou maar jouw tweede moedertaal.
  • Je kunt goed overweg met MS Office.

Ons aanbod

De high fives, de positieve resultaten, de wij-kunnen-dit-momentjes en het gedurfde idee dat werkt: het start bij jou. Want met jouw passie, behulpzaamheid en oog voor eenvoud stimuleer jij elke dag een gezonde en positieve levensstijl bij onze klanten. En zorg je ervoor dat onze winkels efficiënt én met de glimlach hun doelen bereiken.

Een job én een rijkelijk gevuld privéleven? Bij Delhaize kan dat. Je krijgt een uitgebreid loonpakket met heel wat extralegale voordelen zoals maaltijdcheques, vergoeding woon-werkverkeer, hospitalisatieverzekering, groepsverzekering en uiteraard een personeelskorting in de winkel! En groeien? Dat gaat hard bij Delhaize. Door de opleidingen, op de werkvloer én via ons opleidingsaanbod, krijg je daar de ruimte voor. Doorgroeien? Ook dat kan. Vraag maar aan één van je toekomstige collega’s.

 

Spreekt bovenstaande functie jou aan? Solliciteer dan onmiddellijk en ontdek wat jouw mogelijkheden zijn bij Delhaize!

#LI-AZ