Je verantwoordelijkheden

Als Planning & Forecasting Manager stem je de toekomstige vraag naar onze producten af op de productie- en distributiemogelijkheden. Je bent met andere woorden een onmisbare schakel in ons streven naar tijdig gevulde rekken en dus tevreden klanten. Ben jij de strateeg die we zoeken om deze essentiële rol te vervullen? Lees dan zeker deze vacature verder.

Als Planning & Forecasting Manager maak je accurate voorspellingen over de behoeften van onze klanten. Op basis daarvan en rekening houdend met alle beperkingen, bepaal je een strategie die je vertaalt in operationele plannen met het oog op een adequate bevoorrading van onze interne en externe distributiecentra en uiteindelijk ook onze winkelpunten. Processen stel je in vraag om ze voortdurend te kunnen verbeteren. Je communiceert duidelijk met alle betrokken departementen en coacht op constructieve wijze jouw team van planners.

Je profiel

Je bent polyvalent, analytisch,beschikt over een strategische blik en over uitstekende communicatieve vaardigheden (Nederlands, Frans en Engels). In alle omstandigheden weet jij je kalmte te bewaren. De klant komt voor jou altijd op de eerste plaats. Bovendien beschik je over:

  • ervaring met het aansturen van een team
  • minimum vijf jaar ervaring in supply chain management
  • ervaring met ERP/WMS/TMS/BI systems en reporting tools (SAP)
  • een goede kennis van MS Office
  • project management-vaardigheden

Ons aanbod

Een job én een rijkelijk gevuld privéleven? Bij Delhaize kan dat. Je krijgt een aantrekkelijk loon aangepast aan jouw ervaring. Bovendien geniet je van diverse extralegale voordelen: bedrijfswagen met tankkaart, gsm plus abonnement, nettovergoeding, jaarlijkse bonus, maaltijdcheques, uitgebreide groeps- en hospitalisatievergoeding, en uiteraard een personeelskorting in de winkel! En groeien? Dat gaat hard bij Delhaize. Door de opleidingen, op de werkvloer én via ons opleidingsaanbod, krijg je daar de ruimte voor. Doorgroeien? Ook dat kan. Vraag maar aan één van je toekomstige collega’s.

Spreekt bovenstaande functie jou aan? Solliciteer dan onmiddellijk en ontdek wat jouw mogelijkheden zijn bij Delhaize!