Je verantwoordelijkheden

Als Planning & Forecasting Analyst ben je een noodzakelijke schakel in ons streven naar tijdig gevulde rekken en dus tevreden klanten. Dankzij jouw analytische inzichten worden strak uitgekiende distributie- en eventplanningen tijdig en efficiënt uitgevoerd. Ben jij de analist die we zoeken om deze essentiële rol te vervullen? Lees dan zeker deze vacature verder.

Als Planning & Forecasting Analyst werk je mee aan het uittekenen en voortdurend verbeteren van strategieën voor onze supply chain en sta je in voor de implementatie daarvan in een strakke planning voor leveringen en ophalingen aan onze verkooppunten. Je ziet erop toe dat events van een leien dakje lopen zonder negatieve impact op de gewone distributiestromen. Je communiceert duidelijk met alle stakeholders en ondersteunt de planners. Dankzij jou krijgen alle betrokkenen de juiste informatie en worden deadlines gehaald.

Je profiel

Je bent polyvalent, beschikt over een groot analytisch vermogen en over uitstekende coördinerende & communicatieve vaardigheden (Nederlands, Frans en Engels). In alle omstandigheden weet jij je kalmte te bewaren. De klant komt voor jou altijd op de eerste plaats. Bovendien beschik je over:

  • een masterdiploma of gelijkwaardig door ervaring
  • minimum twee jaar ervaring, bij voorkeur in distributie
  • kennis van supply chain en logistiek
  • een gedegen operationele kennis van businessprocessen
  • een uitstekend inzicht in retailprocessen en klantenbehoeften
  • een zeer grondige kennis van MS Office (Excel)

Ons aanbod

Een job én een rijkelijk gevuld privéleven? Bij Delhaize kan dat. Je krijgt een aantrekkelijk loon aangepast aan jouw ervaring. Bovendien geniet je van diverse extralegale voordelen: bedrijfswagen met tankkaart, gsm plus abonnement, nettovergoeding, jaarlijkse bonus, maaltijdcheques, uitgebreide groeps- en hospitalisatievergoeding, en uiteraard een personeelskorting in de winkel! En groeien? Dat gaat hard bij Delhaize. Door de opleidingen, op de werkvloer én via ons opleidingsaanbod, krijg je daar de ruimte voor. Doorgroeien? Ook dat kan. Vraag maar aan één van je toekomstige collega’s.

Spreekt bovenstaande functie jou aan? Solliciteer dan onmiddellijk en ontdek wat jouw mogelijkheden zijn bij Delhaize!