Je verantwoordelijkheden

Wil jij er samen met een team mee voor zorgen dat onze winkels hun goederen op tijd ontvangen? Binnen jouw job als Coordinator Planning voor de belevering van onze winkels kan dat! Jij staat namelijk in voor het opstellen en actualiseren van de planningen (leverschema’s) van alle verkooppunten van Delhaize op een zo efficiënt mogelijke manier. Hierbij hou je rekening met de capaciteit van zowel onze verkooppunten als onze distributiecentra, met feestdagen, seizoenen, promoties en campagnes. Uiteraard is het de bedoeling dat je hierbij ook de kwaliteit en versheid van de producten garandeert. Bovendien ben jij een kei in het omgaan met last minute wijzigingen en problemen, in dat geval maak je snel een back-up planning op. Communicatie? Daar ben jij een kei in! je communiceert namelijk op regelmatige basis met zowel jouw teamleden als die van andere departementen, denk maar aan de logistiek, onze winkels etc. Je fungeert tevens als contactpersoon voor alle operationele vragen komende van interne- en externe klanten. Oog voor verbeteringsmogelijkheden? Perfect, want jij identificeert optimalisatiemogelijkheden, formuleert voorstellen hierrond en implementeert structurele verbeteringen.

Je profiel

Jij hebt een goede kennis van logistieke processen en/of van transport. Planningen hebben geen geheimen meer voor jou. Deze maak je op via onze planningstool en via Excel waarvan je een uitgebreide kennis hebt. Bovendien ben je communicatief sterk in twee talen: Nederlands en Frans. Dit gecombineerd met je positieve attitude en je klantgerichtheid maakt dat je helder communiceert en ook de nodige feedback geeft. Werken in een team? Daar haal jij je motivatie uit! Want samen met hen ga je op zoek naar creatieve oplossingen bij onvoorziene omstandigheden. Want zeg nu zelf, een logistieke job zonder adrenaline? Dat is nu eenmaal niet waar jij energe van krijgt.

Ons aanbod

Een job én een rijkelijk gevuld privéleven? Bij Delhaize kan dat. Je krijgt een aantrekkelijk loon aangepast aan jouw ervaring. Bovendien geniet je van diverse extralegale voordelen: maaltijdcheques, uitgebreide groeps- en hospitalisatievergoeding, en uiteraard een personeelskorting in de winkel! En groeien? Dat gaat hard bij Delhaize. Door de opleidingen, op de werkvloer én via onze opleidingscatalogus, krijg je daar de ruimte voor. Doorgroeien? Ook dat kan. Vraag maar aan één van je toekomstige collega’s.
Spreekt bovenstaande functie jou aan? Solliciteer dan onmiddellijk en ontdek wat jouw mogelijkheden zijn bij Delhaize!