Je verantwoordelijkheden

De high fives, de positieve resultaten, de wij-kunnen-dit-momentjes en het gedurfde idee dat werkt: het start bij jou. Want met jouw passie, behulpzaamheid en oog voor eenvoud stimuleer jij elke dag een gezonde en positieve levensstijl bij onze klanten. En zorg je ervoor dat onze winkels efficiënt én met de glimlach hun doelen bereiken.

 

Zoek je een functie waarin je wil doorgroeien naar een functie van technieker? Dan is dit een mooie eerste stap … in bespreking met je verantwoordelijke en mits een positieve evaluatie; kunnen we samen werken aan je carrière in de wijnbottelarij!

Als operator beschik je daarom over de volgende vaardigheden:

  •  Zorgen voor goede prestaties van de productiemachines in zijn/haar zone (opstarten, stilleggen, afstellen) als operator.
  • Als productiemedewerker hou je toezicht en zorg je voor een veilige werkomgeving en alle kwaliteitscontroles registreren.
  • Voert een eerste niveau van incidentoplossing en omschakeling uit op de machines in zijn/haar gebied alvorens beroep te doen op de technici of de hiërarchie.
  •  Als operator voer je dagelijks onderhoud en reiniging uit van machines in eigen omgeving.
  • Samenwerking met andere productiemedewerkers en nieuwe medewerkers om kennis te delen.

Je profiel

  • ​​​Opleiding en ervaring – Je hebt een diploma secundair onderwijs. Ervaring als productiemedewerker is een groot pluspunt.
  • Technisch inzicht – Je begrijpt hoe een productielijn werkt of hebt een grote interesse om hierin bij te leren zodat je kleine storingen zelf kunt oplossen als operator
  • Verantwoordelijkheidszin – Je bent zelfstandig verantwoordelijk voor de kwaliteit van de producten en de goede werking van je machine. In alles wat je doet, hou je de voedselveiligheid in de gaten.
  • Je kan in werken in een ploegensysteem met name de late ploeg: 14h-22h

Ons aanbod

Een job én een rijkelijk gevuld privéleven? Bij Delhaize kan dat. Je krijgt een aantrekkelijkloon aangepast aan jouw ervaring. Bovendien geniet je van diverse extralegale voordelen: maaltijdcheques, groepsverzekering en facultatieve hospitalisatieverzekering, en uiteraard een personeelskorting in de winkel! En groeien? Dat gaat hard bij Delhaize. Door de opleidingen, op de werkvloer én via onze opleidingscatalogus, krijg je daar de ruimte voor. Doorgroeien? Ook dat kan. Vraag maar aan één van je toekomstige collega’s.
Spreekt bovenstaande functie jou aan? Solliciteer dan onmiddellijk en ontdek wat jouw mogelijkheden zijn bij Delhaize!