Je verantwoordelijkheden

De gezondheid en het welzijn van onze medewerkers en werkzoekenden is belangrijk voor ons. Daarom zullen er, naar aanleiding van de maatregelen rond het Coronavirus, geen fysieke sollicitaties meer plaatsvinden. Maar solliciteren kan nog steeds! Het Talent Mobility team van Delhaize ontmoet jullie graag op digitale en telefonische kanalen. We blijven klaar staan om je te matchen aan een job bij Delhaize.

Bij Delhaize streven we ernaar onze klanten een snuifje magie aan te bieden. Een van de manieren waarop we dit doen, is door ervoor te zorgen dat ze profiteren van interessante promoties. Als Offer Pool Specialist zorgen jij en je collega's hiervoor. Hoe? Door samen te werken met het team, andere interne departementen en onze leveranciers. Dankzij deze samenwerking stel je een volledige lijst van promoties op en beheer je deze om zo via verschillende kanalen gepersonaliseerde aanbiedingen aan onze klanten aan te bieden. Uiteraard beheer je ook de operationele kant: je zorgt ervoor dat de aanbiedingen goed worden uitgevoerd als ze eenmaal zijn geactiveerd. Dit betekent dat je de nodige gegevens verzamelt en coördineert met externe partners en ervoor zorgt dat de juiste mensen de juiste media ontvangen.

Je profiel

  • Je hebt ervaring in marketing, database of een gelijkaardig vakgebied.
  • Het opbouwen van relaties met verschillende interne en externe stakeholders? Geen probleem voor jou!
  • Je bent klantgericht met een commerciële flair.
  • Voortdurend leren en nieuwsgierigheid zijn reflexen voor jou.
  • Je hebt oog voor detail en bent resultaatgericht.
  • Je bent een Excel-wizard.
  • Jij wenst 4/5e te werken.

Ons aanbod

Een job én een rijkelijk gevuld privéleven? Bij Delhaize kan dat. Je krijgt een aantrekkelijk loon aangepast aan jouw ervaring. Bovendien geniet je van diverse extralegale voordelen: bedrijfswagen met tankkaart, gsm plus abonnement, netto vergoeding, jaarlijkse bonus, maaltijdcheques, uitgebreide groeps- en hospitalisatievergoeding, en uiteraard een personeelskorting in de winkel! En groeien? Dat gaat hard bij Delhaize. Door de opleidingen, op de werkvloer én via onze opleidingscatalogus, krijg je daar de ruimte voor. Doorgroeien? Ook dat kan. Vraag maar aan één van je toekomstige collega’s.

Spreekt bovenstaande functie jou aan? Solliciteer dan onmiddellijk en ontdek wat jouw mogelijkheden zijn bij Delhaize!