Je verantwoordelijkheden

Coördineren, uitvoeren en opvolgen van de omni-channel gegevens MMD en van de Media-campagnes/-acties, doorheen alle Delhaize winkels, in overeenstemming met de vragen van de klanten en van de strategieën van de MMD en Delhaize, en dit binnen de vooropgestelde deadlines. Hiernaast ook instaan voor de opvolging van alle operationele en administratieve zaken van MMD in nauw contact met de externe dienstverleners en alle externe en interne stakeholders, in overeenstemming en nauwe samenwerking met de MMD Operation Specialist en de MMD Asset Dvpt en Operations Manager teneinde een vlotte workflow te garanderen en de doelstellingen zoals bepaald door MMD te behalen.

 • Coördineren, uitvoeren en opvolgen van de operationele workflow voor het MMD-team door op autonome wijze te zorgen voor de briefing en de opvolging, van A tot Z, van alle acties/campagnes die hem/haar toegewezen zijn, betreffende alle betrokken stakeholders (klanten, interne en externe partners, dienstverleners, enz.) teneinde de efficiëntie en doeltreffendheid binnen de afdeling te garanderen.
 • Coördineren van de volledige uitvoering (terrein en end to end), van de operationele aspecten en de administratieve taken alsook uitvoeren en opvolgen van de retroplanning, voor intern en extern gebruik, teneinde de resultaten te behalen en de planning te realiseren conform de vooropgestelde doelstellingen en kwaliteitsnormen.
 • Zorgen voor de beschikbaarheid van de nodige gegevens voor elke media tool en up-to-date houden van alle technische specificaties en richtlijnen teneinde een efficiënte en kwaliteitsvolle operationele ondersteuning te garanderen binnen de afdeling.
 • Opstellen en afleveren van uitvoeringsrapporten van alle media activiteiten aan de klanten, hierbij steeds rekening houdend met de omgeving waarin gepleit wordt voor "klant is koning" binnen de MMD, de resultaten evalueren, conform de KPI's teneinde een positieve en duurzame relatie met de klanten op te bouwen.
 • Mee evalueren en verbeteren van de processen op continue wijze, bestuderen van de effecten van de nieuwe media tools, identificeren van de ongewenste effecten en altijd onmiddellijke of toekomstige aanpassingen voorstellen in samenwerking met de interne en externe stakeholders teneinde de efficiënte werking van de afdeling te garanderen.
 • Verzekeren en verstevigen van de klantenrelatie en deelnemen aan de ontwikkeling van de commerciële samenwerking, in nauwe samenwerking met de MMD Account Manager, door de activiteiten op kwaliteitsvolle wijze uit te voeren en door de nodige oplossingen aan te dragen wanneer er zich moeilijkheden of problemen voordoen teneinde de doelstellingen te bereiken en de klantentevredenheid te garanderen.
 • Opbouwen en onderhouden van interne relaties (marketing, bevoorrading, verkoop, team, enz.) en externe relaties (dienstverleners, agentschappen, klanten, enz.) teneinde een optimale samenwerking te garanderen met alle betrokken stakeholders en de zichtbaarheid en afstemming met de stakeholders van Delhaize te verzekeren.
 • Identificeren en documenteren van de moeilijkheden binnen de dagelijkse operationele processen van MMD en zoeken en leveren van onmiddellijke en toekomstige oplossingen alsook documenteren van de nieuwe procedures teneinde oplossingen en processen te ontwikkelen die voldoen aan de behoeften van de afdeling.

Je profiel

 • Bachelor in Marketing, Communicatie. 
 • MS Office, SAP, interne programma's (Winant, Winpromo, Planogram, enz.), samenwerkingsplatformen op internet.
 • Drietalig: Nederlands, Frans, Engels.
 • Kennis van en ervaring met marketingprocessen, briefings, etc.

Ons aanbod

Een job én een rijkelijk gevuld privéleven? Bij Delhaize kan dat. Je krijgt een aantrekkelijk loon aangepast aan jouw ervaring. Bovendien geniet je van diverse extralegale voordelen: maaltijdcheques, uitgebreide groeps- en hospitalisatievergoeding, en uiteraard een personeelskorting in de winkel! En groeien? Dat gaat hard bij Delhaize. Door de opleidingen, op de werkvloer én via onze opleidingscatalogus, krijg je daar de ruimte voor. Doorgroeien? Ook dat kan. Vraag maar aan één van je toekomstige collega’s.
Spreekt bovenstaande functie jou aan? Solliciteer dan onmiddellijk en ontdek wat jouw mogelijkheden zijn bij Delhaize!