Je verantwoordelijkheden

Ondersteunen, op operationeel en administratief vlak, van het management Kwaliteit en zo bijdragen aan de voortdurende verbetering van het kwaliteitsbeleid, meer bepaald van onze engagementen voor kwaliteit en klanttevredenheid.

  • Instaan voor de naleving van de kwaliteitsnormen op het vlak van ontvangst en verzending van alle consumptiegoederen in samenwerking met de verantwoordelijke diensten en het magazijn om te voldoen aan de specificaties van onze klanten.
  • Uitvoeren van de taken m.b.t. wijnanalyse voor alle wijnopslagplaatsen om de kwaliteit te kunnen garanderen van de wijn die Delhaize voorstelt aan de interne en/of externe klanten. Treffen van correctiemaatregelen volgens de kwaliteitsprocedures. Toezien op het goede onderhoud van de toestellen en de voorbereiding ervan.
  • Instaan voor de naleving van de kwaliteitsnormen en controleren dat de werkprocedures op het terrein worden nageleefd in samenwerking met de personen verantwoordelijk voor productie om te voldoen aan de HACCP-normen en de IFS-kwaliteitscertificering (Food Safety et Food Defense).
  • Toezien op en bepalen van de verschillende parameters van het productiemateriaal om een nauwgezette opvolging mogelijk te maken van de hygiënenormen, noteren van de non-conformiteiten, deze melden en ze mee helpen oplossen.
  • Verzekeren van de traceerbaarheid door te zorgen voor de opvolging en controle van de codes voor de partijen consumptiegoederen in het traceersysteem om voortdurend de traceerbaarheid van deze goederen te garanderen.
  • Uitvoeren van technische analyses in het laboratorium (ATP-metrie, controles van oppervlakken, consumptiegoederen, water, …) om de hygiëne in het departement te garanderen.
  • Voorbereiden van de KPI, opvolgen van non-conformiteiten en meedelen aan de HACCP-werkgroep om de verbeteracties voor te stellen en door te voeren en ondersteuning te bieden aan de verantwoordelijken van de productieteams.
  • Voorbereiden en uitvoeren van interne audits volgens het auditplan voorzien in onze kwaliteitssystemen alsook actief deelnemen aan de externe audits.
  • Beheren van de bevoorrading van het labo om op elk moment te beschikken over een gepaste stock en zo een efficiënt stockbeleid te voeren.
  • Mee organiseren van het werk om de goede werking van het departement te verzekeren en ervoor zorgen dat de informatie en expertise op het vlak van kwaliteit gekend is en gedeeld wordt door het team.
  • Invoeren van de verschillende resultaten van wijnanalyses en hygiënecontroles in de beheertool om de traceerbaarheid van de gegevens i.v.m. hygiëne te garanderen

Je profiel

  • De vereiste technische expertise voor de functie is gelijkwaardig aan een diploma van technisch secondair onderwijs
  • Bij voorkeur eenervaring van 6 tot 12 maanden.
  • Basiskennis van MS Office en logistieke systemen is vereist.
  • Ervaring met laboratoriumanalyses en basiskennis oenologie.

Ons aanbod

Een job én een rijkelijk gevuld privéleven? Bij Delhaize kan dat. Je krijgt een aantrekkelijk loon aangepast aan jouw ervaring. Bovendien geniet je van diverse extralegale voordelen: maaltijdcheques, uitgebreide groeps- en hospitalisatievergoeding, en uiteraard een personeelskorting in de winkel! En groeien? Dat gaat hard bij Delhaize. Door de opleidingen, op de werkvloer én via onze opleidingscatalogus, krijg je daar de ruimte voor. Doorgroeien? Ook dat kan. Vraag maar aan één van je toekomstige collega’s.
Spreekt bovenstaande functie jou aan? Solliciteer dan onmiddellijk en ontdek wat jouw mogelijkheden zijn bij Delhaize!