Je verantwoordelijkheden

VASTBERADENHEID– INTEGRITEIT – MOED – NEDERIGHEID – HUMOR
 

Je profiel

Jouw verantwoordelijkheden

Als Marketing Product & Content Manager ontwikkel je marketingplannen en waak je over de implementatie ervan.  Dit alles ter ondersteuning van de productcategorieën die als strategisch geïdentificeerd werden.

– Samen met het departement aankoop zorg je voor de opmaak en ontwikkeling van het marketingplan van een productgroep en maak je het budget op voor de implementatie.
– Je ziet toe op de implementatie van de verschillende marketingplannen doorheen de verschillende communicatiemedia, rekening houdend met de commerciële kalender en de beschikbare media ter ondersteuning van de categorieën.
– Je levert de inhoud die nodig is voor de realisatie van de commerciële- en marketingondersteuning binnen de vooropgestelde deadlines.
– Je ontwikkelt een geïntegreerd platform van recepten voor de verschillende communicatiemedia.
– Je verzekert de kwaliteit en het beheer van de “content/storytelling”.  Je levert de inhoud die nodig is voor de realisatie van activiteiten en commerciële- en marketingondersteuning.

 

Jouw profiel

– Je beschikt over een hogere opleiding of een relevante ervaring in marketing/communicatie
– Je hebt heel goede organisatorische en relationele vaardigheden.
– Je werkt op een autonome manier en neemt graag projecten in handen.
– Je bent resultaat- en oplossingsgericht.
– Je spreekt vlot Frans, Nederlands en Engels.

Ons aanbod

Ons aanbod

Een aantrekkelijk loon met bijkomende extralegale voordelen, reële doorgroeimogelijkheden, toffe collega’s en een aangename werksfeer. Bij Delhaize vind je niet enkel de uitdaging, maar ook de fun.