Je verantwoordelijkheden

Integrated Business Planning (IBP) zal een gemeenschappelijke visie (één enkele bron van waarheid) en taal ontwikkelen doorheen de hele onderneming, een E2E dialoog opstarten met een middellange horizon (18 maanden), optimaal gebruik maken van ons supply chain netwerk. IBP is een potentiële revolutie die enorme voordelen kan opleveren voor Delhaize. Als Manager IBP zal je IBP ontwikkelen, implementeren en integreren in de hele onderneming. Jij zal de volledige herzieningscyclus leiden en de verantwoordelijkheid nemen voor de executive review meeting. Verder zal je verantwoordelijk zijn voor het ontwikkelen van de visie van store replenishment, gebaseerd op data forecasting modellen. Je stuurt en coacht het team en bent verantwoordelijk voor de resource planning, uitvoering en voltooiing van de verschillende stappen in de IBP cyclus en zorgt voor volledige integratie van het senior management in het IBP besluitvormingsproces. Daarnaast netwerk je binnen het bedrijf om inzicht te krijgen in het volledige landschap van huidige of toekomstige grote bedrijfsprojecten die van invloed kunnen zijn op de geïntegreerde bedrijfsplanning.

 • Aansturen van de verdere ontwikkeling en implementatie van het IBP-proces binnen het bedrijf. 
 • Definiëren van de toekomstige strategie van winkelorderintegratie, beginnend bij de vraag, vertaald naar logistieke capaciteitsplanning en bevoorradingsbehoeften van leveranciers en terug
 • Aansturen van een intern team van Supply Chain managers en analisten. Zorg voor hun ontwikkeling en vooruitgang en ondersteun hen bij het bereiken van hun individuele doelstellingen en carrièrepad.
 • Maximaliseren van de beschikbare middelen voor de uitvoering van het programma. 
 • Opbouwen en onderhouden van constructieve relaties en optimale samenwerking met alle relevante stakeholders doorheen het bedrijf (retail, commercie, supply chain, logistiek, …). Het veranderingsprogramma in de organisatie aansturen en de stakeholders overtuigen van de voordelen van IBP. 
 • Beheer van het budget van de IBP-pijler, om een groeivaste, stabiele, dynamische & kostenefficiënte afdeling te garanderen.

Je profiel

 • Minimaal 5-8 jaar ervaring in een senior supply chain rol
 • Zeer goede kennis van de fysieke en logische goederenstromen
 • Ervaring met het managen en ontwikkelen van kleine teams 
 • Uitstekende kennis van het Engels en het Nederlands of Frans
 • Eerdere ervaring in S&OP en of IBP is een voordeel
 • Programma- of projectmanagementvaardigheden
 • Change agent met een strategische visie en uitstekende beïnvloedingsvaardigheden

Ons aanbod

Een job én een rijkelijk gevuld privéleven? Bij Delhaize kan dat. Je krijgt een aantrekkelijk loon aangepast aan jouw ervaring. Bovendien geniet je van diverse extralegale voordelen: bedrijfswagen met tankkaart, gsm plus abonnement, netto vergoeding, jaarlijkse bonus, maaltijdcheques, uitgebreide groeps- en hospitalisatievergoeding, en uiteraard een personeelskorting in de winkel! En groeien? Dat gaat hard bij Delhaize. Door de opleidingen, op de werkvloer én via onze opleidingscatalogus, krijg je daar de ruimte voor. Doorgroeien? Ook dat kan. Vraag maar aan één van je toekomstige collega’s.

Spreekt bovenstaande functie jou aan? Solliciteer dan onmiddellijk en ontdek wat jouw mogelijkheden zijn bij Delhaize! #LI-ESCHU1070