Je verantwoordelijkheden

De gezondheid en het welzijn van onze medewerkers en werkzoekenden is belangrijk voor ons. Daarom zullen er, naar aanleiding van de maatregelen rond het Coronavirus, geen fysieke sollicitaties meer plaatsvinden. Maar solliciteren kan nog steeds! Het Talent Mobility team van Delhaize ontmoeten jullie graag op digitale en telefonisch kanalen. We blijven klaar staan om je te matchen aan een job bij Delhaize.

E-Commerce is in volle groei bij Delhaize, dat is waarom we jouw expertise nodig hebben. Heb jij het nodige in huis om onze nieuwe Home Delivery Manager te worden? Lees dan zeker onderstaande vacature.
Als Home Delivery Manager behou jij een goede balans tussen operationele opvolging en strategische innovatie. Het ene moment zal je namelijk je mensen wegwijs maken in de performantie en resultaten van het team en hen feedback geven over hun ontwikkeling. Een uurtje later zit jij een grondige analyse uit te voeren van ons last-mile delivery model om op basis daarvan op zoek te gaan naar innovatieve oplossingen naar de toekomst toe. Om het in modewoorden te zeggen combineer jij een hands-on benadering met het behouden van een helikopterzicht.
Uiteraard hou je hierbij rekening met zowel de tevredenheid van onze eindklant als met sustainability. Ook budgetten hou jij nauw in gaten om de kosten en dus ook de prijzen voor de eindklant zo laag mogelijk te houden.
Om dit te kunnen realiseren heb je een gezonde dosis analytisch inzicht ingezet aangevuld met uitstekende sociale vaardigheden. Jij beseft namelijk zeer goed dat je dit niet alleen kan realiseren maar continu beroep dient te doen op interne en externe stakeholders waarmee jij zeer goede relaties onderhoudt. Jij weet dus als geen ander jouw communicatiestijl aan te passen aan je gesprekspartner.

Je profiel

  • Jij hebt een Masterdiploma in een economische, logistieke of supply chain richting.
  • Jij hebt ervaring in een functie die operationele opvolging (supply chain/logistiek) en lange termijn innovatief denken combineert.
  • Analyseren is jouw tweede natuur
  • Klanten en mensen komen bij jou op de eerste plaats.
  • Je hebt reeds ervaring opgedaan in change management.
  • Communiceren kan jij als de beste en dat in drie talen: Nederlands, Frans en Engels.

Ons aanbod

Een job én een rijkelijk gevuld privéleven? Bij Delhaize kan dat. Je krijgt een aantrekkelijk loon aangepast aan jouw ervaring. Bovendien geniet je van diverse extralegale voordelen: bedrijfswagen met tankkaart, gsm plus abonnement, netto vergoeding, jaarlijkse bonus, maaltijdcheques, uitgebreide groeps- en hospitalisatievergoeding, en uiteraard een personeelskorting in de winkel! En groeien? Dat gaat hard bij Delhaize. Door de opleidingen, op de werkvloer én via onze opleidingscatalogus, krijg je daar de ruimte voor. Doorgroeien? Ook dat kan. Vraag maar aan één van je toekomstige collega’s.

Spreekt bovenstaande functie jou aan? Solliciteer dan onmiddellijk en ontdek wat jouw mogelijkheden zijn bij Delhaize!