Je verantwoordelijkheden

VASTBERADENHEID– INTEGRITEIT – MOED – NEDERIGHEID – HUMOR

Je profiel

Als maatschappelijk assistent ben je het luistrend oor voor onze medewerkers! Je helpt hun problemen te analyseren en op te lossen via een professionele begeleiding en opvolging. Zo verstrek je het algemeen welzijn op de werkplek, binnen het kader van de bedrijfsstrategie.

 

 

Jouw verantwoordelijkheden

– Je maakt snel de juiste analyse van de behoeften van onze medewerkers en biedt hen een professionele begeleiding aan waarbij (psycho)sociale (probleem)situaties zowel curatief als preventief worden aangepakt.

– Je verzekert een grondige opvolging en persoonlijke begeleiding van de medewerkers door het opmaken en beheren van klantendossiers volgens de beroeps-ethiek en deontologie.

– Je bouwt een partnership op met interne (medische dienst, personeelsadministratie, …) en externe (RVA, mutualiteit, OCMW,…) experten  en diensten. Je deelt op een efficiënte wijze informatie en ideëen. Indien nodig  informeer je de juiste persoon over de problemen en werk je samen oplosingen uit voor de betrokken cliënt(en).

– Je houdt continu voeling met de medewerkers op de werkvloer, vangt hun diverse signalen op en vertaalt deze correct naar de hiërarchie. Je helpt managers bij het verwerven van een goed inzicht en begrip van het sociaal klimaat binnen onze onderneming en draagt zo proactief bij tot het vermijden van sociale onrust.

– Je neemt deel aan het realiseren van bedrijfsprojecten en strategische initiatieven als lid van interne, multidisciplinaire werkgroepen zodat op sociaal vlak de juiste accenten worden gelegd die tegemoet komen aan het algemeen welzijn van onze medewerkers én de belangen van ons bedrijf. 

– Je informeert je over de (sociale) wetgeving en de bedrijfsrichtlijnen zodat je deze correct kan toepassen bij iedere interventie.

 

 

Jouw profiel

– Je hebt een bachelordiploma Maatschappelijk Assistant en een relevante ervaring in een gelijkaardige functie in een organisatie binnen de privé- of sociale sector.

– Je hebt kennis van het Belgisch Sociaal Zekerheidssysteem, alsook een basiskennis van burgerlijk en fiscaal recht.

– Je bent empatisch ingesteld en oplossingsgericht.

– Je past je gemakkelijk aan aan je gesprekspartner (arbeiders, bedienden en kaders).

– Je kan je vlot uitdrukken in het Nederlands en in het Frans.

– Je kan vlot overweg met Ms Office.

– Je bent flexiebel om je te verplaatsen naar verschillende locaties.

 

 

 

Ons aanbod

Ons aanbod

Een aantrekkelijk loon met bijkomende extralegale voordelen, reële doorgroeimogelijkheden, toffe collega’s en een aangename werksfeer. Bij Delhaize vind je niet enkel de uitdaging, maar ook de fun.