Je verantwoordelijkheden

Ben jij op zoek naar een uitdagende job als interne onderzoeker? Heb je ervaring met het identificeren en onderzoeken van mogelijke gevallen van fraude/diefstal? Ben je vertrouwd met het E2E afhandelen van diefstal en fraude dossiers en/of het voorzien van oplossingen teneinde verliezen voor jouw onderneming te minimaliseren?

Dan zijn wij op zoek naar jou om ons Loss Prevention team te komen versterken als "Loss Prevention Investigator".

 

 • Voorkomen van verliezen: je bouwt interne en externe relaties op en onderhoudt deze teneinde een optimale samenwerking met stakeholders te verzekeren en verliezen tijdig te voorkomen.
 • Identificatie van verliezen : je identificeert en onderzoekt lopende of potentiële gevallen van fraude/diefstal door intern/extern personeel en klanten, teneinde gepaste acties en oplossingen te kunnen initiëren.
 • Impact assessment: je maakt een grondig onderzoek van mogelijke verliezen door fraude/diefstal en je ondervraagt de betrokken personen teneinde de impact van de verliezen te kunnen beoordelen en de nodige elementen te verzamelen om een dossier op te stellen.
 • Acties en sancties:  je stelt sancties en oplossingen voor teneinde huidige verliezen te minimaliseren en toekomstige verliezen te vermijden.
 • Kennis management: je volgt proactief relevante (markt)ontwikkelingen op in het Loss Prevention gebied en je wisselt kennis uit met vakgenoten binnen en buiten de organisatie, teneinde geïnformeerd te blijven over recente ontwikkelingen, deze te (helpen) vertalen naar de praktijk alsook bij te dragen tot kennisoverdracht binnen de organisatie.
 • Rapportage: zowel op aanvraag als op eigen initiatief zorg je voor het verzamelen, analyseren, interpreteren en beschikbaar stellen van relevante gegevens en het samenstellen van dossiers, teneinde het management inzicht te verschaffen in de nodige informatie en ontwikkelingen.
 • Optimalisatie: je geeft input en suggesties vanuit opgebouwde dossierkennis en -ervaring om bestaande methodes, systemen en procedures te verbeteren, teneinde mogelijkheden voor toekomstige fraude te reduceren.
 • Project management: je neemt deel aan projecten in het domein van loss prevention met het oog op de realisatie van het project conform het afgesproken budget, tijdskader en objectieven.

Je profiel

 • Je bent in het bezit van een master diploma criminologie of je hebt minstens 2 jaar ervaring in een loss prevention omgeving.
 • Je beschikt over een vergunning ‘privé detective’ uitgereikt door FOD BiZa om het beroep van private investigator te mogen uitoefenen.
 • Je hebt een goede kennis (geschreven en gesproken) van beide landstalen en een basiskennis Engels.
 • Je bent IT-minded en je hebt ervaring met data extraction en data monitoring.
 • Je hebt een basiskennis van strafrechtelijke wetten en rechtshandhaving.
 • Je bent discreet en hebt het gevoel van prioriteit.
 • Je hebt sterke interviewvaardigheden, waarbij je analytisch en probleemoplossend kan denken.

Ons aanbod

Een job én een rijkelijk gevuld privéleven? Bij Delhaize kan dat. Je krijgt een aantrekkelijk loon aangepast aan jouw ervaring. Bovendien geniet je van diverse extralegale voordelen: bedrijfswagen met tank- of laadkaart binnen het federaal mobiliteitsbudget, gsm plus abonnement, netto vergoeding, jaarlijkse bonus, maaltijdcheques, uitgebreide groepsverzekering en facultatieve hospitalisatievergoeding, en uiteraard een personeelskorting in de winkel! Thuiswerk spreekt voor zich en wordt voor elke job anders ingevuld. En groeien? Dat gaat hard bij Delhaize. Door de opleidingen, op de werkvloer én via onze opleidingscatalogus, krijg je daar de ruimte voor. Doorgroeien? Ook dat kan. Vraag maar aan één van je toekomstige collega’s. Spreekt bovenstaande functie jou aan? Solliciteer dan onmiddellijk en ontdek wat jouw mogelijkheden zijn bij Delhaize! #LI-CG1