Je verantwoordelijkheden

Je profiel

Wij zijn op zoek naar nieuw talent voor ons distributiecentrum in Zellik. Als logistiek medewerker zullen jouw verantwoordellijk zijn:

 

  • Uitvoeren van welomschreven en vaste taken binnen het logistieke proces (bv. opvolgen van promoties, verwerken van retourorders, uitvoeren van goederencontroles, verdelen en voorzien van werkmateriaal, enz.) zodat dit proces zo efficiënt mogelijk verloopt.
  • De arbeiders en/of de ontvangstcontroleur dagelijks opvolgen bij de uitvoering van deze taken en de nodige bijsturingen doen om de logistieke processen vlot en veilig te laten verlopen.
  • Plan en stuur de arbeiders en/of ontvangstcontroleurs op dagelijkse basis aan en pas het schema aan (bv. rotatiedagen vervangen of zorgen voor vervanging van zieke werknemers, enz.
  • Gegevens nauwkeurig invoeren en controleren in systemen (WMS, SAP, enz.) om een correcte verwerking en/of rapportage mogelijk te maken.
  • Fouten in logistieke systemen opsporen en corrigeren en zo nodig contact opnemen met interne/externe klanten (bijv. VCO) om te helpen met de nauwkeurigheid van gegevens (bijv. bestellingen).
  • Zorgen voor de administratieve afwerking van documenten om accurate documenten af te leveren in lijn met de huisstijl van de organisatie.
  • Verantwoordelijk zijn voor het organiseren van je eigen taken en dit op regelmatige basis doen om effectief te organiseren zodat orders correct en op tijd worden afgerond.
  • Inkomende communicatie (telefonisch, mail) ontvangen van medewerkers (bijv. ziekmelding), interne afdelingen, interne/externe klanten, leveranciers en chauffeurs ontvangen en hen wijzen op de veiligheidsregels om een correcte informatie-uitwisseling te waarborgen.
     

 

 

Je bent in staat je eigen taken te organiseren en zorgt er zo voor dat het operationele proces steeds vlot verloopt.
Je bent zeer punctueel en nauwgezet in je taken.
Je voert constructieve gesprekken met al je contacten.
Je werkt graag in teamverband en neemt graag initiatief.
Bij onvoorziene omstandigheden zoek je naar creatieve oplossingen, steeds in samenwerking met andere teamleden.
Je bent vertrouwd met MS Office
Je bent vlot in beide landstalen
Uurrooster: 3u30 tot 11u & zaterdag 5u40 tot 13u10.

 

 

 

 

 

Ons aanbod

Een job én een rijkelijk gevuld privéleven? Bij Delhaize kan dat. Je krijgt een aantrekkelijk loon aangepast aan jouw ervaring. Bovendien geniet je van diverse extralegale voordelen: maaltijdcheques, uitgebreide groeps- en hospitalisatievergoeding, en uiteraard een personeelskorting in de winkel! En groeien? Dat gaat hard bij Delhaize. Door de opleidingen, op de werkvloer én via onze opleidingscatalogus, krijg je daar de ruimte voor. Doorgroeien? Ook dat kan. Vraag maar aan één van je toekomstige collega’s.
Spreekt bovenstaande functie jou aan? Solliciteer dan onmiddellijk en ontdek wat jouw mogelijkheden zijn bij Delhaize! #LI-SA1