Je verantwoordelijkheden

Als Logistics Quality Coordinator ga je een team samenstellen en leiden dat instaat voor de kwaliteitsbewaking van de logistieke processen in onze distributiecentra. Beschik je over een ondernemersgeest en heb je verstand van distributielogistiek? Dan ben jij mogelijk de geknipte persoon voor deze job.

 

Als Logistics Quality Coordinator streef je met jouw team naar topkwaliteit in elke schakel van de keten, van zodra de producten bij ons binnenkomen tot ze weer vertrekken. Om dat te bewerkstelligen bestudeer je de geldende normen, stel je indicatoren op voor kwaliteit en voedselveiligheid en vertaal je die naar haalbare doelstellingen door het uitwerken van procedures en richtlijnen. Daarnaast werk je toe naar de automatisering en verbetering van bestaande en nieuwe logistieke processen.

 

Je profiel

Je profiel

  • managementervaring in een logistieke omgeving
  • kennis van kwaliteitsstrategieën
  • ervaring met processen van voedselveiligheid
  • een uitstekend analytisch vermogen
  • de nodige daadkracht om jouw inzichten te vertalen naar de concrete en continue verbetering van onze processen en methodes
  • resultaat boeken is voor jou van het opperste belang
  • je weet jouw team op een assertieve en constructieve manier te coachen
  • je hebt de ruimte én de goesting om deze functie mee vorm te geven.

 

Ons aanbod

Een job én een rijkelijk gevuld privéleven? Bij Delhaize kan dat. Je krijgt een aantrekkelijk loon aangepast aan jouw ervaring. Bovendien geniet je van diverse extralegale voordelen: bedrijfswagen met tankkaart, gsm plus abonnement, netto vergoeding, jaarlijkse bonus, maaltijdcheques, uitgebreide groeps- en hospitalisatievergoeding, en uiteraard een personeelskorting in de winkel! En groeien? Dat gaat hard bij Delhaize. Door de opleidingen, op de werkvloer én via onze opleidingscatalogus, krijg je daar de ruimte voor. Doorgroeien? Ook dat kan. Vraag maar aan één van je toekomstige collega’s.

Spreekt bovenstaande functie jou aan? Solliciteer dan onmiddellijk en ontdek wat jouw mogelijkheden zijn bij Delhaize!  #LI-AZ