Je verantwoordelijkheden

De high fives, de positieve resultaten, de wij-kunnen-dit-momentjes en het gedurfde idee dat werkt: het start bij jou. Want met jouw passie, behulpzaamheid en oog voor eenvoud stimuleer jij elke dag een gezonde en positieve levensstijl bij onze klanten. En zorg je ervoor dat onze winkels efficiënt én met de glimlach hun doelen bereiken.

Als Pricing analyst bij Delhaize zorg jij ervoor dat we een goede prijspositionering hebben die in lijn ligt met onze strategie, de marktdynamiek en de gewenste prijsperceptie. Je neemt beslissingen over de prijszetting van onze producten en geeft advies aan de afdeling Category management. Dankzij jou kunnen we de kostprijs en de verkoopprijs voor de consumenten optimaliseren alsook de gewenste winstmarges bewerkstelligen.

  • Analyse van prijsgegevens met prijsoptimalisering als doel : binnen jouw productcategorieën analyseer en interpreteer je doorgaand kwalitatieve en kwantitatieve prijsgegevens (van Delhaize alsook de concurrentie, prijsevoluties, onze positionering etc). Je detecteert mogelijke optimalisaties en stelt aanpassingen voor. Klantgerichtheid en logica staan hierbij centraal.
  • Beheer prijswijziging : je beheert de prijswijzigingen voor alle productcategorieën op dagelijkse en wekelijkse basis in de systemen met het oog op een correcte en permanente prijstoepassing.
  • Projecten : Je draagt bij tot de ontwikkeling van nieuwe methodes om het concurrentievermogen van Delhaize te verfijnen en de verbetering van onze strategie. Je wordt ook betrokken bij interdepartementale projectteams en productgroepen.

Je profiel

  • Je behaalde een masterdiploma in een economische richting. Kortom: je bent analytisch sterk en speelt graag met cijfers. Je beheerst Excel zeer goed.
  • Je bent Frans- of Nederlandstalig en begrijpt de andere taal vlot (tweetalige werkomgeving).
  • Je bent geboeid door food retail en kijkt ernaar uit het verschil te maken voor onze winkels en klanten.

Ons aanbod

Een job én een rijkelijk gevuld privéleven? Bij Delhaize kan dat. Je krijgt een aantrekkelijk loon aangepast aan jouw ervaring. Bovendien geniet je van diverse extralegale voordelen: bedrijfswagen met tankkaart, gsm plus abonnement, nettovergoeding, jaarlijkse bonus, maaltijdcheques, uitgebreide groepsverzekering, en uiteraard een personeelskorting in de winkel! En groeien? Dat gaat hard bij Delhaize. Door de opleidingen, op de werkvloer én via onze opleidingscatalogus, krijg je daar de ruimte voor. Doorgroeien? Ook dat kan. Vraag maar aan één van je toekomstige collega’s. Spreekt bovenstaande functie jou aan? Solliciteer dan onmiddellijk en ontdek wat jouw mogelijkheden zijn bij Delhaize!