Je verantwoordelijkheden

De gezondheid en het welzijn van onze medewerkers en werkzoekenden is belangrijk voor ons. Daarom zullen er, naar aanleiding van de maatregelen rond het Coronavirus, geen fysieke sollicitaties meer plaatsvinden. Maar solliciteren kan nog steeds! Het Talent Mobility team van Delhaize ontmoeten jullie graag op digitale en telefonisch kanalen. We blijven klaar staan om je te matchen aan een job bij Delhaize. 

Ben jij die IT’er met gezond boerenverstand, zoals ze zeggen? We zijn bij Delhaize namelijk op zoek naar een Project Coordinator die wel z’n weg weet te vinden in een complex IT landschap. Heel belangrijk is dat je zowel IT minded als een vlotte communicator bent, om zo de betrokken stakeholders in jouw projecten telkens up-to-date te houden. Voel je je aangesproken? Lees dan zeker verder.

 • Je staat in voor de initatie van een project waarbij je een duidelijke business case kan voorleggen en de mensen weet te enthousiasmeren.
 • Naast de business case is het zeer belangrijk dat je een duidelijke scope en doelstellingen hebt waarmee je moet werken. Goede afstemming met de sponsor van een project is dus key.
 • Organiseer zowel input meetings, waarbij je bovenstaande informatie verkrijgt alsook update meetings waarbij je als owner van het project iedereen informeert over de status van het project.
 • Zijn er technische issues, dan is het niet aan jou deze op te lossen, maar wel tijdig de juiste partijen (zowel intern als extern) in te schakelen opdat de deadline nog steeds kan behaald worden. Agile werken is the way to go.
 • Zelfstandig werken is jou niet vreemd. Hoewel je kan terugvallen op de expertise van verschillende collega’s in jouw team is het wel nog steeds de bedoeling dat jij ownership neemt van jouw projecten.
 • Naast project coordinatie, zul je ook de verantwoordelijkheid hebben om ad hoc technische issues op te lossen. Vandaar dat jouw technische kennis noodzakelijk is voor deze job.
 • Je rapporteert dagelijks aan de Domain Lead van het departement waarin je terechtkomt. Je wordt verwacht zijn rechterhand te zijn en lopende projecten over te nemen bij afwezigheid.

Je profiel

 • 3 tot 5 jaar werkervaring in een IT omgeving, waarbij je weet wat projectcoordinatie inhoudt.
 • Proactieve en assertieve mindset.
 • Analytisch en probleemoplossend denkvermogen.
 • Zelfstandig kunnen werken.
 • Je spreekt vlot Nederlands met goede kennis Frans en zeer goede kennis Engels.

Ons aanbod

Een job én een rijkelijk gevuld privéleven? Bij Delhaize kan dat. Je krijgt een aantrekkelijk loon aangepast aan jouw ervaring. Bovendien geniet je van diverse extralegale voordelen: bedrijfswagen met tankkaart, gsm plus abonnement, netto vergoeding, jaarlijkse bonus, maaltijdcheques, uitgebreide groeps- en hospitalisatievergoeding, en uiteraard een personeelskorting in de winkel! En groeien? Dat gaat hard bij Delhaize. Door de opleidingen, op de werkvloer én via onze opleidingscatalogus, krijg je daar de ruimte voor. Doorgroeien? Ook dat kan. Vraag maar aan één van je toekomstige collega’s.

Spreekt bovenstaande functie jou aan? Solliciteer dan onmiddellijk en ontdek wat jouw mogelijkheden zijn bij Delhaize! #LI-TVDR