Je verantwoordelijkheden

Als HR Business Partner draag je met strategisch hr-advies bij aan het succes van 2 van onze distributie centra in Zellik. Zin om je tanden te zetten in een efficiënt personeelsbeleid als motor van operationele uitmuntendheid? Lees dan deze vacature.

Als HRBP sta je in voor twee van onze distributiecentra. Je ondersteunt de bedienden en het management bij personeelsgerelateerde beslissingen, maakt mee verandering mogelijk, je draagt ertoe bij dat de hr-visie en -strategie afgestemd zijn op de behoeften van jouw business. Je communiceert met de vakbonden en verzorgt daarnaast mee de administratieve taken.

Je profiel

Als HR Business Partner combineer je een zeer goede kennis van het Nederlands met een goede kennis van het Frans en ontwikkel je een grondig inzicht in de activiteiten, de leefwereld, de prioriteiten en de doelstellingen van jouw business. Je hebt minimum 5 jaar ervaring als HRBP en bent bedreven in het onderhandelen met vakbonden. Je bent praktisch ingesteld, kunt goed luisteren en duidelijk communiceren, je bent diplomatisch en je bent in staat om anderen te beïnvloeden. Veranderingen vormen voor jou geen hindernis. Kennis van sociale wetgeving is een pluspunt. Vaste werkuren zijn geen must voor jou.

Ons aanbod

Een job én een rijkelijk gevuld privéleven? Bij Delhaize kan dat. Je krijgt een aantrekkelijk loon aangepast aan jouw ervaring. Bovendien geniet je van diverse extralegale voordelen: bedrijfswagen met tankkaart, gsm plus abonnement, nettovergoeding, jaarlijkse bonus, maaltijdcheques, uitgebreide groeps- en hospitalisatievergoeding, en uiteraard een personeelskorting in de winkel! En groeien? Dat gaat hard bij Delhaize. Door de opleidingen, op de werkvloer én via onze opleidingscatalogus, krijg je daar de ruimte voor. Doorgroeien? Ook dat kan. Vraag maar aan één van je toekomstige collega’s.
Spreekt bovenstaande functie jou aan? Solliciteer dan onmiddellijk en ontdek wat jouw mogelijkheden zijn bij Delhaize!#LI-ssmet