Je verantwoordelijkheden

Als HR Business partner, begeleid, ondersteun, adviseer en coach je het lijnmanagement van de toegewezen afdeling bij alle personeelsgerelateerde, organisatorische en arbeidsgerelateerde vraagstukken. Je aligneert het HR beleid met de doelstellingen en de realiteit van de business en je gebruikt deze als hefboom ter implementatie. Je verzekert een goede communicatie tussen alle betrokken partijen, en jij draagt bij tot de verdere ontwikkeling van het HR beleid door het leiden of deelnemen aan projecten met een HR-impact, teneinde het personeelsbeleid zo effectief mogelijk te vertalen naar de realiteit van de business en de implementatie ervan te versterken en bij te dragen aan de operational excellence van de toegekende departementen.

HR-dienstverlening naar business & change management
Op basis van een grondige kennis en visie op de activiteiten en doelstellingen van jouw departementen, begeleid je het lijnmanagement in alle ‘people-related’ aspecten van beslissingen. Je helpt de bedrijfsbrede HR-strategie mee vertalen in een HR-plan en je faciliteert de veranderingsprocessen. 

HR-SPOC
Je treedt op als belangrijkste contactpersoon en partner voor zowel de business als de eigen HR-afdeling om het lijnmanagement te informeren over de HR-policy's, -tools en -oplossingen. Je stemt ook de toepassing van HR-strategieën – en procedures af op de noden van de business.

Workforce planning, Talent Development & Interne Mobiliteit
Je stelp en volgt de strategische planning van het personeel op. Je gaat proactief op zoek naar intern potentieel en adviseert het lijnmanagement betreffende verdere ontwikkelingen van de medewerkers. Je vertaalt deze in individuele en collectieve opleidings- en trainingsbehoeften. 

HR Enabler
Op basis van de analyse van de kengetallen van het departement (verloop, absenteïsme, uitzendwerk, …) en de contextelementen van de departementen, begeleid je het management in het interpreteren van deze cijfers en in het eventueel opstellen van corrigerende actieplannen. 

Sociale relaties
Je ondersteunt en coacht het lijnmanagement in het beheer van de formele en informele contacten met de sociale partners. Je voert onderhandelingen op invidueel niveau en ondersteun het lijnmanagement in de lokale syndicale delegaties om een positief sociaal klimaat te creëren en eventuele problemen te anticiperen en op te lossen.

Individuele dossiers
Je beheert autonoom individuele dossiers en je begeleid en adviseer het management bij de dossieropbouw, om te garanderen dat het dossier zowel sociaal als juridisch correct wordt afgehandeld. 

Project management
Je neemt deel en volg op projecten met HR-impact.

  Je profiel

  • Je bezit over een Masterdiploma of gelijkwaardig door ervaring. 
  • Je hebt 4 à 7 jaar ervaring in een generalistische HR-rol binnen een omgeving met operationele impact
  • Je hebt People management vaardigheden en coaching skills (om lijnmanagement hierin te coachen)
  • Je hebt sterke sociale onderhandelingstechnieken en kan diplomatisch communiceren. 
  • Je hebt sterke beïnvloedingsvaardigheden 
  • Je spreekt Frans en Nederlands. De kennis van Engels is een troef. 
  • Je hebt veranderingsmanagementvaardigheden
  • Je kunt conceptueel denken en bezit over strategisch inzicht 
  • Je hebt sterke plannings-en organisatievaardigheden (efficiënt time-management)

  Ons aanbod

  Een job én een rijkelijk gevuld privéleven? Bij Delhaize kan dat. Je krijgt een aantrekkelijk loon aangepast aan jouw ervaring. Bovendien geniet je van diverse extralegale voordelen: bedrijfswagen met tankkaart, gsm plus abonnement, nettovergoeding, jaarlijkse bonus, maaltijdcheques, uitgebreide groeps- en hospitalisatievergoeding, en uiteraard een personeelskorting in de winkel! En groeien? Dat gaat hard bij Delhaize. Door de opleidingen, op de werkvloer én via onze opleidingscatalogus, krijg je daar de ruimte voor. Doorgroeien? Ook dat kan. Vraag maar aan één van je toekomstige collega’s. Spreekt bovenstaande functie jou aan? Solliciteer dan onmiddellijk en ontdek wat jouw mogelijkheden zijn bij Delhaize!