Je verantwoordelijkheden

Als Food & Beverage Manager, stuur je de 4 bedrijfsrestaurants (Zellik, Ninove, Kobbegem, Osseghem) van Delhaize aan. Hoe verloopt dit in de praktijk? Ontdek het hieronder: 

  • Efficiënt werkorganisatie op alle niveau’s en in alle activiteiten implementeren en opvolgen i.f.v. de gerealiseerde omzet: je zorgt voor een goede verstandhouding en samenwerking op elke locatie en tussen de bedrijfsrestaurants. Je organiseert een optimale opleiding van elke medewerker en stimuleer de beste klantentevredenheid. Je houdt de kosten van de algemene werking onder controle, en je doet ze verder dalen waar mogelijk.
  • Je stuur de gehele keukenploeg van de verschillende bedrijfsrestaurants aan: je zorgt voor hun opleiding en je neemt een coacherende rol zodoende een vlot werkende keukenploeg te hebben die volgens de regels van de kunst opereert.
  • Coördineren van alle aangekochte verbruiksgoederen: je stuurt de nodige marktstudies aan voor de externe leveranciers van verbruiks- en gebruiksgoederen om te kunnen beschikken over de goedkoopste verbruiks- en gebruiksgoederen.
  • Bepalen van de menu’s: je bepaalt de menu's en je stem deze af tussen de verschillende bedrijfsrestaurants. De bedoeling is om een gevariëerd maar uniform aanbod aan onze medewerker te kunnen aanbieden, rekening houdend met de doelgroep van elk bedrijfsrestaurant, met een link met de algemene strategie van Delhaize m.b.t. gezonde voeding.
  • Costmanagement: je zet allerlei acties op om de cost van de bedrijfsrestaurants op een positieve manier te beïnvloeden, de nodige budgetten in te dienen en te respecteren.
  • Voedselveiligheid: je volgt de voedselveiligheid resultaten op via diverse kanalen, en je gaat zelf actief op zoek naar input m.b.t. voedselveiligheid. Je zet de nodige acties al dan niet proactief op om de werking van alle bedrijfsrestaurants volgens de meest strenge regels op vlak van voedselveiligeheid te laten opereren.
  • Satellietkeukens: je beheert de satellietkeukens in al zijn facetten alsook de (snack)-automaten.

Je profiel

  • Je beschikt over een bachelor of gelijkwaardig door ervaring, met minimum 5 jaar ervaring in een grootkeukenomgeving
  • HACCP normen hebben geen geheim voor jou!
  • Je beheerst de Microsoft office programma’s. 
  • Je hebt goede analytische vaardigheden. 
  • Je bent organisatorisch en communicatief sterk, en resultaatsgericht
  • Je bent een geboren people manager en beschikt over coaching vaardigheden.
  • Je bent flexiebel en bent bereid om jouw te verplaatsen op de verschillende locaties.
  • Je bent perfect tweetalig nederlands/frans. De kennis van het engels is een troef. 

Ons aanbod

Een job én een rijkelijk gevuld privéleven? Bij Delhaize kan dat. Je krijgt een aantrekkelijk loon aangepast aan jouw ervaring. Bovendien geniet je van diverse extralegale voordelen: bedrijfswagen met tankkaart, gsm plus abonnement, nettovergoeding, jaarlijkse bonus, maaltijdcheques, uitgebreide groeps- en hospitalisatievergoeding, en uiteraard een personeelskorting in de winkel! En groeien? Dat gaat hard bij Delhaize. Door de opleidingen, op de werkvloer én via onze opleidingscatalogus, krijg je daar de ruimte voor. Doorgroeien? Ook dat kan. Vraag maar aan één van je toekomstige collega’s. Spreekt bovenstaande functie jou aan? Solliciteer dan onmiddellijk en ontdek wat jouw mogelijkheden zijn bij Delhaize!