Je verantwoordelijkheden

Coördineren van de rapportering over resultaten, prognoses en budgetten van Delhaize België en Luxemburg; geconsolideerde financiële overzichten uitwerken voor prognose- en budgetteringsdoeleinden en bijdragen aan de voortdurende verbetering van de financiële processen en systemen met het doel het Uitvoerend Comité, DLL Management en GSO tijdig volledige en accurate ondernemingsbrede informatie te verstrekken over de jaarlijkse financiële streefcijfers en de verwachte resultaten per jaareinde.

 

 • Verzamelen en consolideren van gegevens
  Gestandaardiseerde gegevens en input uit diverse bronnen verzamelen en organiseren als uitgangspunt voor degelijke en accurate financiële analyses voor Delhaize België en Luxemburg; geconsolideerde budgetten en financiële prognoses uitwerken als grondslag voor de ondernemingsbrede consolidatie alsook voor degelijke en accurate transversale financiële analyses.
 • Informatiebeheer
  Periodiek en op ad-hocbasis relevante gegevens verzamelen en samen met analyses voorbereiden alsook managementverslagen uitwerken, met het doel leidinggevenden (op lokaal en GSO-niveau) tijdig te voorzien van volledige en accurate feitelijke gegevens ter onderbouwing van besluitvorming met kennis van zaken.
 • Voortdurend verbeteren van financiële processen (en systemen)
  Als projectleider of -medewerker en overeenkomstig de organisatorische voorschriften (GSO/business) duurzame financiële systemen, procedures en richtlijnen ontwikkelen, optimaliseren, implementeren en onderhouden, en follow-up en begeleiding geven bij de naleving van procedures en richtlijnen om te voldoen aan interne en externe normen met betrekking tot BPM (Business Performance Management)-processen.
 • Planningproces
  Plannen en organiseren van het planningsproces zodat er een efficiënt en doeltreffend proces en instrumenten voorhanden zijn.
 • Analyse/Controle
  Financiële analyses uitvoeren om inzicht te verschaffen in de financiële status van Delhaize op geconsolideerd niveau

  Je profiel

  • Master (bij voorkeur in financiën of economie)
  • Minstens vier tot zes jaar relevante ervaring als Auditor, Reporting Specialist, Financial Accounting of Financial Business Controller
  • Resultaatgericht, proactief en leergierig
  • Kunnen werken in een veeleisende omgeving en procesgericht
  • Ervaren gebruiker van Microsoft Office met gevorderde kennis van Excel (inclusief VBA)
  • Ervaring met Hyperion
  • Positieve houding en 'ik kan dit'-ingesteldheid
  • Talen: NL, FR, EN

   

  Ons aanbod

  Een job én een rijkelijk gevuld privéleven? Bij Delhaize kan dat. 
  Je krijgt een aantrekkelijk loon aangepast aan jouw ervaring. Bovendien geniet je van diverse extralegale voordelen: bedrijfswagen met tank- of laadkaart binnen het federaal mobiliteitsbudget, gsm plus abonnement, netto vergoeding, jaarlijkse bonus, maaltijdcheques, uitgebreide groepsverzekering en facultatieve hospitalisatievergoeding, en uiteraard een personeelskorting in de winkel! 
  Thuiswerk spreekt voor zich en wordt voor elke job anders ingevuld. 
  En groeien? Dat gaat hard bij Delhaize. Door de opleidingen, op de werkvloer én via onze opleidingscatalogus, krijg je daar de ruimte voor. 
  Doorgroeien? Ook dat kan. Vraag maar aan één van je toekomstige collega’s.
  Spreekt bovenstaande functie jou aan? Solliciteer dan onmiddellijk en ontdek wat jouw mogelijkheden zijn bij Delhaize! #LI-EV1