Je verantwoordelijkheden

VASTBERADENHEID– INTEGRITEIT – MOED – NEDERIGHEID – HUMOR

Je profiel

 

 

Als Financial Business Controller verzeker je de financiële opvolging van jouw interne klant van A tot Z en sta je dicht bij de business die je ondersteunt.  Je maakt deel uit van het dynamische Financial Planning & Analysis team dat samengesteld is uit een 20-tal medewerkers binnen het departement Business Performance Management. Je rapporteert aan de Financial Planning & Analysis Manager.

 

 

Jouw verantwoordelijkheden

 

– Je bent verantwoordelijk voor de financiële controle en de opvolging van de prestaties van jouw business unit.

– Je stelt, samen met het management, de doelstellingen op van jouw business unit (budgetten, re-forecasts, meerjarenplannen). Je ziet erop toe dat deze doelstellingen in lijn zijn met de bedrijfsstrategie.

– Je realiseert de analyse van de resultaten in verhouding tot de voorgaande boekjaren, de binnen het budget vastgelegde doelstellingen en het strategisch plan.  Je legt een verband tussen de resultaten van jouw business unit en de impact hiervan op de resultaten van Delhaize België.

– Je baseert je op alle gegevens en informatie die beschikbaar zijn binnen de onderneming om aanbevelingen te geven aan het top management van jouw business unit. Je ondersteunt de business in het nemen van beslissingen en in het formuleren van concrete actieplannen.

– Je verzekert dat de beslissingen, aanpassingen en belangrijke commerciële evenementen weergegeven worden in de cijfers, de rapportering aan het management en de analyses.

– Je neemt actief deel aan de voortdurende verbetering van de financiële processen en systemen en gebruikt daarbij de strategie van Delhaize België als basis.

 

 

Jouw profiel

 

– Je hebt een Master in een economische richting en een eerste ervaring van 3 tot 5 jaar in financiële audit, beheercontrole of een gelijkaardige functie.

– Je beschikt over goede analytische vaardigheden, een zin voor precisie en detail en een goede samenvattende geest

– Je bent autonoom, proactief en enthousiast en werkt graag in een team

– Je hebt een zekere assertiviteit en goede communicatievaardigheden

– Je bent klantgericht en in staat om relaties te onderhouden met het management

– Je bent flexibel, nieuwsgierig en bereid om te werken in een constant veranderende en veeleisende omgeving

– Je bent tweetalig NL-FR en hebt een goede kennis van het Engels

– Je hebt een zeer goede kennis van MS Office en vooral van Excel

 

Ons aanbod

Ons aanbod

Een aantrekkelijk loon met bijkomende extralegale voordelen, reële doorgroeimogelijkheden, toffe collega’s en een aangename werksfeer. Bij Delhaize vind je niet enkel de uitdaging, maar ook de fun.