Je verantwoordelijkheden

Als Finance Business Analyst treed je op als een business partner voor jouw betrokken departement en stakeholders. Je wordt dagdagelijks betrokken in belangrijke ad hoc-projecten opdat je jouw financiële expertise kan inzetten tijdens de besluitvorming. Je zal niet alleen het budget opstellen, maar zal ook mee de kosten bepalen en de business van tijd tot tijd challengen met betrekking tot beslissingen. Je zorgt er mee voor dat de algemene strategie van Delhaize bewaard blijft. 

Je profiel

Hieronder nog eens de belangrijkste verantwoordelijkheden van een Finance Business Partner: 
•    Je wordt de financiële zakenpartner van jouw scope en daagt jouw partners uit bij hun dagelijkse werkzaamheden en ondersteun hen bij oplossingsgericht denken. 
•    Je geeft financiële adviezen en aanbevelingen aan het topmanagement. Je treedt op als materiedeskundige voor specifieke financiële onderwerpen & KPI’s. 
•    Je bereidt relevante gegevens en analyses voor en presenteert deze om de resultaten meetbaar te maken en de business van tijdige en betrouwbare informatie te voorzien. 
•    Je ondersteunt jouw scope bij het bereiken van hun doelen en het nemen van beslissingen. 
•    Je stelt het budget en de prognose op en beheert deze, om een groeibestendige, stabiele, dynamische en kostenefficiënte prestatie van het departement te garanderen. 
•    Je wisselt kennis uit met collega’s en draagt bij tot kennisoverdracht binnen de organisatie. 
•    Je neemt deel aan ad hoc-analyses en projecten waarbij jouw scope betrokken is. Je analyseert complexe, ad hoc-problemen en business cases en geeft jouw advies over de potentiële impact. 
•    Je hebt een bachelor of masterdiploma, bij voorkeur in Finance of Economie. Je hebt minstens 3 tot 4 jaar relevante ervaring als auditor, consultant of financial business controller en hebt een uitstekende kennis van Excel.
•    Je hebt sterke analytische vaardigheden, je bent klant- en resultaatgericht en je bent in staat om in een grote en veeleisende omgeving te werken. 
•    Je bent een out of the box denker! Je hebt een teamwork- en een “can-do” mentaliteit. 
•    Je hebt een zeer goede kennis van het Nederlands, Frans en Engels. 

 

Ons aanbod

Een job én een rijkelijk gevuld privéleven? Bij Delhaize kan dat. Je krijgt een aantrekkelijk loon aangepast aan jouw ervaring. Bovendien geniet je van diverse extralegale voordelen: bedrijfswagen met tankkaart, gsm plus abonnement, nettovergoeding, jaarlijkse bonus, maaltijdcheques, uitgebreide groeps- en hospitalisatievergoeding, en uiteraard een personeelskorting in de winkel! En groeien? Dat gaat hard bij Delhaize. Door de opleidingen, op de werkvloer én via onze opleidingscatalogus, krijg je daar de ruimte voor. Doorgroeien? Ook dat kan. Vraag maar aan één van je toekomstige collega’s. Spreekt bovenstaande functie jou aan? Solliciteer dan onmiddellijk en ontdek wat jouw mogelijkheden zijn bij Delhaize!