Je verantwoordelijkheden

Is de wereld van persrelaties en externe communicatie jou niet onbekend? Wil je mee het imago van een sterk merk verder uitbouwen ? Ben je mee met de nieuwste communicatietechnieken ? Dan is deze uitdaging iets voor jou!

 • Pers- & media relaties/woordvoering: Je staat samen met het team pers en media te woord met betrekkingen tot (nederlandstalige) communicatie en treedt daarbij op als sterke vertegenwoordiger voor Delhaize.
 • Commerciële communicatie: Je stippelt in nauw overleg met het managementteam de algemene communicatiestrategie van Delhaize uit. Die strategie vertaal je doordacht naar een operationeel plan dat je hanteert als basis om concrete initiatieven en projecten te lanceren.
 • Relatiemanagement: Je bent van a tot z verantwoordelijk voor externe communicatie projecten voor Delhaize. Zo ben je het eerste aanspreekpunt voor journalisten en externe stakeholders. Je biedt ondersteuning aan interne departementen zoals de marketing en aankoopafdeling ter bekrachtiging van de commerciële activiteiten van Delhaize via een communicatie media.
 • Reputatiemanagement: Je waakt over het merk Delhaize. Je streeft ernaar een sterk merk uit te bouwen en de reputatie van Delhaize hoog te houden.

Je profiel

 • Je hebt een stevige ervaring (minimum 5-7 jaar) in de wereld van communicatie (organisatie of agency), idealiter als woordvoerder.
 • Je voelt perfect aan waar het bij Delhaize om draait en weet op welke vlakken wij het verschil maken met andere Belgische retailers.
 • Je hebt een passie voor nieuwe, gezonde en innovatieve producten. Je bent een foodlover pur sang.
 • Het spreekt vanzelf dat je vlot bent in de omgang en dat je houdt van netwerken en relaties opbouwen in alle mogelijke omstandigheden.
 • Een grote beschikbaarheid is nodig als gepassioneerde, empathische en uiterst discrete teamspeler.
 • Een proactieve instelling, stressbestendige geest en initiatiefrijke houding zijn essentiel. Je hebt sterke organisatorische vaardigheden, een gevoel van urgentie en je kan onder druk werken.
 • Je bent resultaatgericht, hebt een creatieve geest en een pragmatische visie.
 • Je bent zeer taalvaardig en kan je perfect uitdrukken in je het Nederlands, zowel mondeling als schriftelijk. Daarnaast kan je je vlot uitdrukken in het Frans en het Engels.

Ons aanbod

Een job én een rijkelijk gevuld privéleven? Bij Delhaize kan dat. Je krijgt een aantrekkelijk loon aangepast aan jouw ervaring. Bovendien geniet je van diverse extralegale voordelen: bedrijfswagen met tank- of laadkaart binnen het federaal mobiliteitsbudget, gsm plus abonnement, netto vergoeding, jaarlijkse bonus, maaltijdcheques, uitgebreide groepsverzekering en facultatieve hospitalisatievergoeding, en uiteraard een personeelskorting in de winkel! Thuiswerk spreekt voor zich en wordt voor elke job anders ingevuld. En groeien? Dat gaat hard bij Delhaize. Door de opleidingen, op de werkvloer én via onze opleidingscatalogus, krijg je daar de ruimte voor. Doorgroeien? Ook dat kan. Vraag maar aan één van je toekomstige collega’s. Spreekt bovenstaande functie jou aan? Solliciteer dan onmiddellijk en ontdek wat jouw mogelijkheden zijn bij Delhaize!