Je verantwoordelijkheden

De E-Commerce Ordering Process Lead is verantwoordelijk voor de standaardisatie en verbetering van de processen binnen e-commerce gelinkt aan ordering,evenals de uitvoering ervan. Het doel is om de processen structureel te verbeteren en te vereenvoudigen om de KPI's (Ordercompleetheid, Verspilling en Productbeschikbaarheid) te verbeteren, wat zal leiden tot een hogere klanttevredenheid. Daarnaast neemt de rol ook verantwoordelijkheden op zich als procesexpert ordering voor alle initiatieven op de langetermijnplanning van e-commerce. Het eerste en tevens belangrijkste initiatief is het openen van een nieuw darkstore te Vorst(e-commerce magazijn) die gepland staat voor eind 2024. Als track lead ordering zal je de nieuwe processen/systemen moeten begrijpen en implementeren. Ook ben je verantwoordelijk voor het trainen van het team. Tot slot zal de E-commerce Ordering Process Lead beperkte ondersteuning bieden bij de uitvoering van operationele taken om de continuïteit van de dagelijkse operaties (=bestellingen) te waarborgen. 

 

 • Je zorgt ervoor dat alle processen gestandaardiseerd zijn door werkdocumenten/SOPs te schrijven en deze informatie op een begrijpelijke manier te delen met de collega’s. Daarnaast tracht je verbetermogelijkheden te identificeren, te analyseren en te implementeren.
 • Je neemt ook deel aan projecten als procesexpert en zorgt voor een soepele overgang van project naar dagelijkse uitvoering.
 • Je bouwt en onderhoudt intern & externe relaties met betrekking tot e-commerce. 

Je profiel

 • Minimaal een bachelordiploma of gelijkwaardig door ervaring.
 • Logistieke ervaring is een must.
 • Kennis van bevoorrading (replenishment) is een plus.
 • Geavanceerde vaardigheden in Microsoft Excel (queries, formules, pivot tables).
 • Gestructureerd en oog voor detail
 • Sterke communicatieve & analytische vaardigheden.
 • Leergierig
 • Zeer goede kennis Engels & Frans. Goede kennis Nederlands. Drietaligheid is een plus.

Ons aanbod

Een job én een rijkelijk gevuld privéleven? Bij Delhaize kan dat. Je krijgt een aantrekkelijk loon aangepast aan jouw ervaring.

Bovendien geniet je van diverse extralegale voordelen: bedrijfswagen met tankkaart, gsm plus abonnement, netto vergoeding, jaarlijkse bonus, maaltijdcheques, uitgebreide groeps- en hospitalisatievergoeding, en uiteraard een personeelskorting in de winkel!

Thuiswerk spreekt voor zich en wordt voor elke job anders ingevuld. 

En groeien? Dat gaat hard bij Delhaize. Door de opleidingen, op de werkvloer én via onze opleidingscatalogus, krijg je daar de ruimte voor.

Doorgroeien? Ook dat kan. Vraag maar aan één van je toekomstige collega’s.

Spreekt bovenstaande functie jou aan? Solliciteer dan onmiddellijk en ontdek wat jouw mogelijkheden zijn bij Delhaize!