Je verantwoordelijkheden

De e-Commerce Ordering & Assortment Coordinator definieert, samen met zijn of haar team, het e-commerce assortiment dat Delhaize aanbiedt aan de klanten (maximum 15000 productreferenties) en optimaliseert het voorraadbeheer voor deze producten (hoeveelheid, plaats in het magazijn …) in overeenstemming met de strategie van de afdeling e-commerce om aan de online aanvragen van de klanten te voldoen en de werking van het magazijn te optimaliseren.

Beheer van het assortiment. De selectie van de producten van het e-commerce assortiment beheren op basis van de strategie van de afdeling om producten te kunnen aanbieden die voldoen aan de wensen van de klanten. 

Ordering. Zorgen voor een voldoende aantal e-commerce producten binnen de stocklimieten om aan de behoeften van de klanten te kunnen beantwoorden.

Planogram. De plaats van de artikelen in het magazijn bepalen op basis van de opslagregels gekoppeld aan het belang van de producten om een efficiënte voorbereiding van de bestellingen te garanderen.

Rapporten. Zowel op aanvraag als op eigen initiatief instaan voor de verzameling, analyse, interpretatie en terbeschikkingstelling van de relevante gegevens en het opstellen van rapporten (op basis van een standaardformaat of ‘from scratch’) om een overzicht te geven van de evoluties en/of de vooruitgang en het management nuttige beheersinformatie te verstrekken.

Team management. De teamleden (3 personen) aantrekken, motiveren, leiden en evalueren en hen helpen zich te ontwikkelen om een kader te creëren waarin alle medewerkers over de noodzakelijke resources beschikken en betrokken zijn, om optimale kwalitatieve en kwantitatieve resultaten te garanderen.

Samenwerking. Jij staat in voor de coördinatie met de verschillende stakeholders en departementen binnen supply chain en logistiek.

Project Management. Opvolgen van verschillende projecten ter verbetering van de processen. 

Je profiel

  • Je hebt een masterdiploma of bent gelijkwaardig door relevante ervaring
  • Je hebt 3 à 5 jaar ervaring in retail, e-commerce, ordering, etc.
  • Je hebt een analytische geest en combineert dit met een commerciële instelling
  • Je bent nauwkeurig en gaat gestructureerd te werk
  • Team management is jouw sterke kant

Ons aanbod

Een job én een rijkelijk gevuld privéleven? Bij Delhaize kan dat. Je krijgt een aantrekkelijk loon aangepast aan jouw ervaring. Bovendien geniet je van diverse extralegale voordelen: bedrijfswagen met tankkaart, gsm plus abonnement, nettovergoeding, jaarlijkse bonus, maaltijdcheques, uitgebreide groeps- en hospitalisatievergoeding, en uiteraard een personeelskorting in de winkel! En groeien? Dat gaat hard bij Delhaize. Door de opleidingen, op de werkvloer én via onze opleidingscatalogus, krijg je daar de ruimte voor. Doorgroeien? Ook dat kan. Vraag maar aan één van je toekomstige collega’s.
Spreekt bovenstaande functie jou aan? Solliciteer dan onmiddellijk en ontdek wat jouw mogelijkheden zijn bij Delhaize!