Je verantwoordelijkheden

E-Commerce is booming en bij Delhaize is dat niet anders. Als E-Commerce Project Manager zal je een groot strategisch project ontwikkelen, beheren en implementeren samen met stakeholders van verschillende departementen. Je zal verantwoordelijk zijn voor het succes van het project, van end2end design tot het analyseren van de verschillende mogelijkheden en hun impact op de verschillende departementen. Uiteraard houd je hierbij het budget in het oog en zorg je ervoor dat alle stakeholders op één lijn zitten en gemotiveerd zijn om het tot een succes te maken. Als dit eenmaal rond is, ben je ook verantwoordelijk voor de implementatie van het project, wat betekent dat je het uiteindelijke ontwerp van de processen en middelen, het managen van de sourcing, integratie en de overdracht naar de dagelijkse operatie doet. Heb ik je nieuwsgierig gemaakt? Zo ja, aarzel dan niet om te solliciteren voor meer informatie!

Je profiel

Je hebt 5 tot 10 jaar ervaring in projectmanagement die je idealiter aanvult met een goede kennis van retail, logistiek, supply chain, en/of e-commerce. Het spreekt voor zich dat je project management tools en methodologieën beheerst. Je begrijpt ook dat communicatie (Nederlands, Frans en Engels) en relaties met stakeholders essentieel zijn in het begeleiden van verandering. Dit betekent dat je een analytische en resultaatgerichte mindset combineert met een empathische aanpak om stakeholders te beïnvloeden. Ten slotte kan een project niet succesvol worden geïmplementeerd zonder uitstekende vaardigheden op het gebied van prioritering, tijdbeheer en planning.

 

Ons aanbod

Een job én een rijkelijk gevuld privéleven? Bij Delhaize kan dat. Je krijgt een aantrekkelijk loon aangepast aan jouw ervaring. Bovendien geniet je van diverse extralegale voordelen: bedrijfswagen met tankkaart, gsm plus abonnement, nettovergoeding, jaarlijkse bonus, maaltijdcheques, uitgebreide groeps- en hospitalisatievergoeding, en uiteraard een personeelskorting in de winkel! En groeien? Dat gaat hard bij Delhaize. Door de opleidingen, op de werkvloer én via ons opleidingsaanbod, krijg je daar de ruimte voor. Doorgroeien? Ook dat kan. Vraag maar aan één van je toekomstige collega’s.

Spreekt bovenstaande functie jou aan? Solliciteer dan onmiddellijk en ontdek wat jouw mogelijkheden zijn bij Delhaize! #LI-ESCHU1070