Vos responsabilités

Bij Delhaize geloven we dat beter eten aan de basis ligt van een beter leven voor iedereen! Waar kunnen we beter beginnen met het vervullen van die missie, dan vanuit het kloppende hart van onze logistieke organisatie? Met de strategische koerswijziging naar een 100% geaffilieerd retailmodel zal de focus van de organisatie meer dan ooit liggen op hoge serviceniveaus en efficiëntie. We zoeken een klantgerichte leider om zich bij ons aan te sluiten als Director Distribution Centre. Deze rol biedt jou een spannende kans om de toekomst van onze distributieactiviteiten mee vorm te geven, terwijl je een cultuur van continuous improvement en empowerment helpt bevorderen.

Als Director DC Fresh ben je verantwoordelijk voor het toezicht op alle aspecten van onze distributiecentrumactiviteiten, met een sterke focus op strategische planning, personeelsontwikkeling en operationele uitmuntendheid. Je zult een ervaren team leiden, prestaties stimuleren en een cultuur van samenwerking en innovatie bevorderen.
In deze rol rapporteer je aan Johan Ideler, onze SVP Logistiek & Supply Chain. Je kunt rekenen op 3 Operations Managers, die samen met jou meer dan 900 collega’s aansturen in drie shiften. Vanaf 180 dokken vertrekken dagelijks zo’n 280 vrachtwagens richting onze winkels. Je budgetverantwoordelijkheid is ongeveer 85 miljoen.
Jouw collega's zijn verantwoordelijk voor de andere twee distributiecentra (Zellik / Ninove), transport, logistieke ondersteuning en Supply Chain Strategie.

 

Jouw belangrijkste verantwoordelijkheden zullen zijn ; 

 • Strategic Leadership: Ontwikkel en implementeer strategische initiatieven om distributiecentrumactiviteiten te optimaliseren, efficiëntie te verbeteren en bedrijfsdoelstellingen te halen. Drijf langetermijnplanning en uitvoering in lijn met organisatiedoelen aan.
 • People Development: Mentor, coach en empower een divers team van managers en medewerkers. Promoot een cultuur van voortdurend leren, professionele groei en betrokkenheid van medewerkers. Ontwikkel opvolgingsplannen om de continuïteit van onze talent pipeline te waarborgen.
 • Labor relations: Beheer de relaties met vakbonden en vertegenwoordigende organisaties op een constructieve manier. Zorg voor naleving van arbeidswetten en CAO’s. Los arbeidsconflicten effectief op en bevorder een positieve werkomgeving.
 • Operational Excellence: Houdt toezicht op dagelijkse operaties, waarbij wordt toegezien op naleving van kwaliteitsnormen, veiligheidsprotocollen en wettelijke vereisten. Samen met de Head of Operations Planning Quality & Support identificeer je kansen voor procesverbetering, automatisering en kostenreductie met behoud van serviceniveaus.
 • Performance Management: Stel belangrijke prestatie-indicatoren (KPI's) en metingen vast om operationele prestaties en productiviteit te meten. Analyseer gegevens en prestatietrends om gebieden voor verbetering te identificeren en corrigerende acties te implementeren indien nodig.
 • Cross Departemental Collaboration: Werk nauw samen met teams uit verschillende disciplines, waaronder transport, supply chain, HR en financiën, om processen te stroomlijnen, problemen op te lossen en efficiëntie binnen de organisatie te bevorderen.
 • Budget Management: Ontwikkel en beheer het budget van het distributiecentrum, waarbij wordt gezorgd voor efficiënte toewijzing van middelen en kosteneffectieve operaties. Bewaak uitgaven, identificeer afwijkingen en implementeer kostenbesparende maatregelen.
 • Continuous Improvement: Sta voorop in een cultuur van continue verbetering en innovatie, waarbij gebruik wordt gemaakt van best practices, trends in de industrie en opkomende technologieën om operationele uitmuntendheid en concurrentievoordeel te bevorderen

Votre profil

Volgende kwalificaties geven een idee van het profiel dat we zoeken. Voldoe je niet aan alle criteria, maar word je helemaal enthousiast van deze uitdaging, dan ontvangen we toch graag jouw kandidatuur!

 • Masterdiploma in Bedrijfskunde, Logistiek, Supply Chain Management, of gelijkwaardige ervaring. 
 • Bewezen ervaring in distributiecentrummanagement, met minimaal 10 jaar ervaring in een leidinggevende functie. 
 • Sterke leiderschaps- en personeelsmanagementvaardigheden, met een bewezen staat van dienst in het opbouwen van hoogpresterende teams en het bevorderen van een positieve werkomgeving. 
 • Aantoonbare expertise in het combineren van strategische planning met operationele optimalisatie en methodologieën voor procesverbetering. 
 • Uitstekende analytische, probleemoplossende en besluitvormende vaardigheden. 
 • Effectieve communicatie in het Nederlands en Frans en interpersoonlijke vaardigheden, met het vermogen om samen te werken op alle niveaus van de organisatie. 
 • Bekwaamheid in data-analysetools en warehouse management systemen. 
 • Kennis van wettelijke vereisten en best practices in de logistiek en distributie.

Notre offre

Een job én een rijkelijk gevuld privéleven? Bij Delhaize kan dat. Je krijgt een aantrekkelijk loon aangepast aan jouw ervaring. Bovendien geniet je van diverse extralegale voordelen: bedrijfswagen met tank- of laadkaart binnen het federaal mobiliteitsbudget, gsm plus abonnement, netto vergoeding, jaarlijkse bonus, maaltijdcheques, uitgebreide groepsverzekering en facultatieve hospitalisatievergoeding, en uiteraard een personeelskorting in de winkel! Thuiswerk spreekt voor zich en wordt voor elke job anders ingevuld. En groeien? Dat gaat hard bij Delhaize. Door de opleidingen, op de werkvloer én via onze opleidingscatalogus, krijg je daar de ruimte voor. Doorgroeien? Ook dat kan. Vraag maar aan één van je toekomstige collega’s. Spreekt bovenstaande functie jou aan? Solliciteer dan onmiddellijk en ontdek wat jouw mogelijkheden zijn bij Delhaize!