Your responsibilities

Wil je je passie voor logistiek en analyses combineren? Dan is dit jouw kans om Data Warehouse Analyst bij Delhaize te worden! In ons sterk team van logistiek & warehouse IT-support werk je samen met toegewijde collega's om onze klanten de best mogelijke service te bieden. Je zit als het ware in het kloppend hart van ons distributiecenter te Ninove om ervoor te zorgen dat de inkomende, doorgaande en uitgaande goederen zo vlot mogelijk verwerkt worden. Benieuwd hoe een dag als data warehouse analyst er uit ziet? Jouw rol omvat verschillende verantwoordelijkheden, waaronder:

  • Zorgen voor een feilloze werking van hard- en software binnen het Logistiek departement. Gedurende jouw shift ga je probleemoplossend te werk om eventuele storingen tot een minimum te beperken.
  • Het analyseren van data en voortdurend streven naar optimalisatie van bestaande logistieke processen, waarbij je deze procedures documenteert en implementeert in ons logistiek warehouse departement.
  • Meewerken aan de implementatie van diverse logistieke projecten. Je staat in voor de testing van de projecten en leidt ook medewerkers op inzake nieuwe tools en werkmethoden, om zo een vlekkeloze integratie op het terrein te garanderen.
  • Het adviseren van collega’s inzake de processen en regels, zodat bij een kwaliteitscontrole op de vloer alle processen correct verlopen.
  • Als data analist ontwikkel je nieuwe tools en rapporteringen ter ondersteuning van de logistiek.
     

Your profile

  • Je haalt energie uit het organiseren van je eigen taken en weet ervoor te zorgen dat het operationele proces steeds vlot verloopt.
  • Jouw sterkte ligt in het constructief in gesprek gaan met alle betrokken partijen.
  • Bij onvoorziene omstandigheden neem je initiatief en kan je creatieve oplossingen aanbrengen in samenspraak met de andere teamleden.
  • Om vlot te communiceren met alle medewerkers in ons distributiecenter bezit je een goede kennis van het Nederlands en het Frans.
  • Je hebt basiskennis MS Office en je hebt goede computervaardigheden.
  • Je bent analytisch ingesteld en bent IT-technisch sterk.

 

Er zijn twee verschillende uurroosters: 5u00-12u32 & 12u30-20u02. Je hebt de mogelijkheid om in een vaste vroege ploeg of een vaste late ploeg te werken.

 

Our offer

Een job én een rijkelijk gevuld privéleven? Bij Delhaize kan dat. Je krijgt een aantrekkelijkloon aangepast aan jouw ervaring.

Bovendien geniet je van diverse extralegale voordelen: maaltijdcheques,groepsverzekering en facultatieve hospitalisatieverzekering, en uiteraard een personeelskorting in de winkel!

En groeien? Dat gaat hard bij Delhaize.Door de opleidingen, op de werkvloer én via onze opleidingscatalogus, krijg je daar de ruimte voor.

Doorgroeien? Ook dat kan. Vraag maar aan één van je toekomstige collega’s.
Spreekt bovenstaande functie jou aan? Solliciteer dan onmiddellijk en ontdek wat jouw mogelijkheden zijn bij Delhaize!

#LI-SA1