Je verantwoordelijkheden

Spreekt een job in Data & Analytics je aan? Wel, bij Delhaize zal je floreren. Wij hebben bergen gegevens die je op innovatieve manieren kunt gebruiken. 
Je speelt een cruciale rol in het verzekeren van duidelijkheid en structuur in de data, en bent verantwoordelijk voor de industrialisatie en monitoring van onze data science modellen. Enerzijds verzamel je gegevens uit interne en externe bronnen en zet je die om in een duidelijk overzicht dat jouw collega's kunnen gebruiken. Anderzijds zorg je ervoor dat jouw partners, zowel intern als extern, toegang hebben tot de gegevens, hetzij visueel of via interfaces, en dat zij deze begrijpen en doeltreffend gebruiken. Ingewikkeld? Nee, omdat jij met gegevens jongleert! Anderzijds werk je nauw samen met onze Data Scientists en IT om de industrialisatie van onze modellen voor te bereiden (orkestratie, containerisatie, infrastructuur, optimalisatie, beveiliging, respect voor KPI's en normen, …) waarbij jij verzekert dat ze worden uitgerold.
Zie je mogelijkheden om de besluitvorming te verbeteren, de klantervaring nog magischer te maken en onze efficiëntie te verbeteren door middel van data? We laten het je graag implementeren. 

Je profiel

Wat verwachten we van jou? Je hebt minstens 3 jaar ervaring als MLOps, DevOps, Data, of Software Engineer bij voorkeur in een Big Data, Cloud, A.I. en/of Data Science omgeving. Je hebt hands-on ervaring met verschillende van de volgende technologieën: Webservices, containers, Git, CI/CD en Infrastructuur als Code.  Heb je kennis van MS Azure en/of AWS, SQL, Python, Spark, Databricks en orchestration tools, of ben je bereid deze snel te leren? En/of je kent een of meer van de volgende talen of hulpmiddelen: Power BI, Java, Scala, Confluence, Jira? Dan zouden we nog meer onder de indruk zijn!
Het spreekt voor zich dat je de taal spreekt van IT-specialisten, data scientists en eindgebruikers. Je communiceert duidelijk en past jouw betoog aan het kennisniveau van je gesprekspartner aan, in het Engels, Frans en/of Nederlands. 

Ons aanbod

Een job én een rijkelijk gevuld privéleven? Bij Delhaize kan dat. Je krijgt een aantrekkelijk loon aangepast aan jouw ervaring. Bovendien geniet je van diverse extralegale voordelen: bedrijfswagen met tankkaart, gsm plus abonnement, netto vergoeding, jaarlijkse bonus, maaltijdcheques, uitgebreide groeps- en hospitalisatievergoeding, en uiteraard een personeelskorting in de winkel! En groeien? Dat gaat hard bij Delhaize. Door de opleidingen, op de werkvloer én via onze opleidingscatalogus, krijg je daar de ruimte voor. Doorgroeien? Ook dat kan. Vraag maar aan één van je toekomstige collega’s.

Spreekt bovenstaande functie jou aan? Solliciteer dan onmiddellijk en ontdek wat jouw mogelijkheden zijn bij Delhaize!