Je verantwoordelijkheden

Is een job als Data & Analytics Engineer helemaal jouw ding? Wel, bij Delhaize kan jij je helemaal uitleven. Wij hebben namelijk bergen data waarmee jij aan de slag gaat op innovatieve manieren. Jij speelt een cruciale rol want je zorgt ervoor dat je in die data duidelijkheid en structuur schept. Enerzijds verzamel je de data vanuit interne en externe bronnen en transformeert ze in een duidelijk overzicht waarmee de collega’s aan de slag kunnen. Anderzijds zorg jij ervoor dat je interne en externe stakeholders toegang hebben tot de gegevens via verschillende interfaces, zowel visueel als technisch. Uiteraard waak je erover dat zij deze ook effectief begrijpen en kunnen gebruiken. Ingewikkeld? Nee hoor want jij goochelt met data! Uiteraard verlies jij daarbij de coding standaarden niet uit het oog die je in overleg met het team hebt gedefinieerd. Zie jij mogelijkheden om de scope van businessoplossingen uit te breiden, processen te verbeteren of te automatiseren en manieren naar voor brengen om de intelligentie van onze data te verbeteren? Wij laten je graag je gang gaan.

Je profiel

Wat verwachten wij van jou? Jij hebt minimaal 3 jaar werkervaring binnen een Big Data, A.I. en/of Data Science omgeving. Dat jij zowel de taal spreekt van IT-specialisten, Data Scientists als van de eindgebruikers, dat spreekt voor zich. Jij communiceert helder en past je taalgebruik aan het kennisniveau van je gesprekspartner aan. Uiteraard in zowel het Engels als het Frans en/of Nederlands. Bovendien kan jij vlot aan de slag met volgende tools en platformen: MS Azure en/of AWS, SQL, Python, R, Scala, Databricks, Spark, Power BI of Table, Webservices, Java, Container (Orchestration), etc. Ken jij bovendien ook één of meerdere van volgende tools: Confluence, Jira, GIT? Dan zijn wij NOG meer onder de indruk!

Ons aanbod

Een job én een rijkelijk gevuld privéleven? Bij Delhaize kan dat. Je krijgt een aantrekkelijk loon aangepast aan jouw ervaring. Bovendien geniet je van diverse extralegale voordelen: bedrijfswagen met tankkaart, gsm plus abonnement, nettovergoeding, jaarlijkse bonus, maaltijdcheques, uitgebreide groeps- en hospitalisatievergoeding, en uiteraard een personeelskorting in de winkel! En groeien? Dat gaat hard bij Delhaize. Door de opleidingen, op de werkvloer én via onze opleidingscatalogus, krijg je daar de ruimte voor. Doorgroeien? Ook dat kan. Vraag maar aan één van je toekomstige collega’s.
Spreekt bovenstaande functie jou aan? Solliciteer dan onmiddellijk en ontdek wat jouw mogelijkheden zijn bij Delhaize!