Je verantwoordelijkheden

Centraal voorraadbeheer is het hart van de bevoorrading van de winkels. Daarom zijn wij op zoek naar ervaren Logistiek Medewerkers voor onze distributiecentrum te Ninove. Jouw verantwoordelijkheden zijn:

 • Uitvoeren van welomschreven en vaststaande taken binnen het logistiek proces (bijv opvolgen van de promoties, verwerking van retouropdrachten, uitvoeren van controles op goederen, verdelen en ter beschikking stellen van werkmateriaal,…) teneinde dit proces zo efficiënt mogelijk te laten lopen.
 • Opvolgen op dagdagelijkse basis van de arbeiders en/of controleur-receptie bij het uitvoeren van deze taken en bijsturen waar nodig teneinde het optimale en veilige verloop van de logistieke processen te bewaren.
 • Plannen en sturen van de arbeiders en/of controleur receptie op dagdagelijkse basis en bijsturen van de planning (bijv vervangen van roulementsdagen of zorgen voor vervanging van zieke medewerkers,…) teneinde de uitvoering te garanderen.
 • Instaan voor het nauwkeurig ingeven en controleren van gegevens in de systemen (WMS, SAP,…) teneinde een correcte verwerking en/of rapportering mogelijk te maken.
 • Opsporen en rechtzetten van fouten in de logistieke systemen en hierbij eventueel contact opnemen met interne/externe klanten (bv. VCO), teneinde bij te dragen tot de correctheid van de gegevens (bv. bestellingen).
 • Zorgen voor de administratieve afwerking van documenten teneinde nauwkeurige documenten af te leveren die in overeenstemming zijn met de huisstijl van de organisatie.
 • Instaan voor de organisatie van de eigen taken en dit op regelmatige basis teneinde zichzelf op een efficiënte manier te organiseren zodat de opdrachten tijdig en correct afgewerkt worden.
 • Ontvangen van binnenkomende communicaties (via telefoon, via mail) van medewerkers (bv. melden van ziekte), interne departementen, interne/externe klanten, ontvangen van leveranciers en chauffeurs en wijzen op de veiligheidsvoorschriften teneinde een correcte informatie-uitwisseling te garanderen.

Je profiel

 • Diploma Secundair Onderwijs met 6 tot 12 maanden aanvullende ervaring en voldoende terreinkennis.
 • Basiskennis van MS Office en de systemen (bijv WMS, SAP,…) is vereist.
 • Uurrooster: 12u30-20u02

Ons aanbod

Een job én een rijkelijk gevuld privéleven? Bij Delhaize kan dat. Je krijgt een aantrekkelijkloon aangepast aan jouw ervaring.

Bovendien geniet je van diverse extralegale voordelen: maaltijdcheques,groepsverzekering en facultatieve hospitalisatieverzekering, en uiteraard een personeelskorting in de winkel!

En groeien? Dat gaat hard bij Delhaize.Door de opleidingen, op de werkvloer én via onze opleidingscatalogus, krijg je daar de ruimte voor.

Doorgroeien? Ook dat kan. Vraag maar aan één van je toekomstige collega’s.
Spreekt bovenstaande functie jou aan? Solliciteer dan onmiddellijk en ontdek wat jouw mogelijkheden zijn bij Delhaize!

#LI-SA1