Je verantwoordelijkheden

Wil jij samen met het CRM team meedenken over Delhaize's toekomstige en innovatieve campagnes? Dan is een job als CRM Campaign Specialist zeker iets voor jou! Waarom? Je zal de CRM strategie mee omzetten in actieplannen om op die manier onze huidige en toekomstige klanten nog beter te bereiken. Jij gaat mee klantendoelgroepen ontwikkelen, hun behoeften analyseren en opportuniteiten identificeren. Met deze gegevens ga je vervolgens aan de slag om klantenbindingscampagnes of 'go-to market' projecten op te zetten, uit te werken en te implementeren. Uiteraard doe je dit niet alleen, jij hebt namelijk heel wat stakeholders, zowel intern als extern. Uiteraard verzorg je achteraf ook de rapportering rond deze camapgnes. Op die manier evalueer jij namelijk constant je aanpak en stuur je geregeld bij waar nodig.

Je profiel

  • Je hebt ervaring binnen een digitale, e-commerce, CRM of database omgeving in een projectmatige functie met focus op de eindklant.
  • Klantgerichtheid en een analytische mindset zijn jou niet vreemd.
  • Idealiter heb jij reeds ervaring met Salesforce, SQL en/of html.
  • Coördineren en plannen daar ben jij sterk in.
  • Ervaring met of kennis van Photoshop is een plus maar geen vereiste.

Ons aanbod

Een job én een rijkelijk gevuld privéleven? Bij Delhaize kan dat. Je krijgt een aantrekkelijk loon aangepast aan jouw ervaring. Bovendien geniet je van diverse extralegale voordelen: bedrijfswagen met tankkaart, gsm plus abonnement, netto vergoeding, jaarlijkse bonus, maaltijdcheques, uitgebreide groeps- en hospitalisatievergoeding, en uiteraard een personeelskorting in de winkel! En groeien? Dat gaat hard bij Delhaize. Door de opleidingen, op de werkvloer én via onze opleidingscatalogus, krijg je daar de ruimte voor. Doorgroeien? Ook dat kan. Vraag maar aan één van je toekomstige collega’s.

Spreekt bovenstaande functie jou aan? Solliciteer dan onmiddellijk en ontdek wat jouw mogelijkheden zijn bij Delhaize!