Je verantwoordelijkheden

Als Credit Collection Specialist sta je garant voor het evenwicht tussen een gezonde klantenrelatie en een goed kredietbeheer  om het working capital van Delhaize te optimaliseren. 
Hou je van cijfers en vind je het belangrijk om stevige en duurzame klantenrelaties op te bouwen  ? Communiceer je gemakkelijk en onderhandel je graag? Dan is deze opportuniteit misschien iets voor jou.
Als Credit Collection Specialist sta je dagelijks in contact met onze B2B-klanten, d.w.z. onze aangesloten winkels (AD Delhaize, Proxy Delhaize, Fresh Atelier en Shop&Go). Je houdt toezicht op hun aankopen en betalingen en onderhandelt over kredietlijnen. Als kredietexpert ben jij de contactpersoon voor onze teams en de klant. Met jouw advies draag je bij tot klantentevredenheid en tot een optimaal beheer van de klantensaldi. Je stelt betalingsplanningen op, organiseert de opvolging van de inkomende betalingen en volgt de klantendossiers in detail op. Je bent op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in credit risk management en je deelt je kennis met je collega's. Je tovert elk probleem om in een oplossing of op zijn minst een goed compromis.
 

Je profiel

Je hebt een bachelordiploma of een masterdiploma en een eerste ervaring  op een financiële of boekhoudkundige afdeling (je hebt dus basiskennis op het gebied van audit/finance/boekhouding). Met je commerciële flair en je onderhandelingsvaardigheden weet je het juiste evenwicht te vinden tussen onze belangen en de langetermijnrelatie met onze klanten. Je bent ondernemend, stressbestendig en je bekijkt de zaken vanuit een commercieel perspectief. Problemen vormen een uitdaging voor jou. Je kunt gemakkelijk en diplomatiek communiceren met iedereen in het Frans (je winkelportfolio bevindt zich in het zuiden van het land) en in het Engels. 

Ons aanbod

Een job én een rijkelijk gevuld privéleven? Bij Delhaize kan dat. Je krijgt een aantrekkelijk loon aangepast aan jouw ervaring. Bovendien geniet je van diverse extralegale voordelen: bedrijfswagen met tankkaart, gsm plus abonnement, nettovergoeding, jaarlijkse bonus, maaltijdcheques, uitgebreide groeps- en hospitalisatievergoeding, en uiteraard een personeelskorting in de winkel! En groeien? Dat gaat hard bij Delhaize. Door de opleidingen, op de werkvloer én via onze opleidingscatalogus, krijg je daar de ruimte voor. Doorgroeien? Ook dat kan. Vraag maar aan één van je toekomstige collega’s.Spreekt bovenstaande functie jou aan? Solliciteer dan onmiddellijk en ontdek wat jouw mogelijkheden zijn bij Delhaize! #LI-FVDBERGHE