Je verantwoordelijkheden

Als Commercial Communication Expert ontwikkel, organiseer en volg je de communicatie en de organisatie van incentives voor medewerkers van geïntegreerde winkels en voor zelfstandigen van Delhaize België. Wil je impact hebben op onze operaties? Lees verder! 

Wekelijks intern en B2B-magazine. Je staat in voor het creatieproces van A tot Z: de planning van de onderwerpen, het verzamelen van de inhoud, het schrijven van bepaalde inhoud, de opmaak in samenwerking met ons communicatiebureau, de BAT en de opvolging van de goede verspreiding naar al onze geïntegreerde en aangesloten winkels. Dankzij dit magazine informeert en betrek je onze winkels over aanstaande verkoopcampagnes, interne evenementen en wedstrijden, seizoensproducten en innovaties, in overeenstemming met de strategie van Delhaize.

Commerciële communicatie. Je communiceert met de medewerkers van Delhaize, van onze ondersteunende diensten en in alle winkels, tot verschillende belanghebbenden en externe partijen. Je gebruikt de volledige mediamix om informatie bij de juiste doelgroep en via het juiste kanaal te krijgen. Een groot deel van de communicatie creëer je via ons interne digitale kanaal.

Rapporteren. Je volgt de resultaten en de tevredenheid van de deelnemers nauwgezet. Je stelt rapportages op en geeft feedback zodat de organisatie van de verschillende acties in de toekomst nog meer geoptimaliseerd wordt. Je ontwikkelt, plant en organiseert wedstrijden en incentives. Met je creatieve aanpak ben je in staat om ondersteuning te bieden bij wedstrijden en incentives voor winkels.

Je profiel

  • Je hebt een bachelordiploma in communicatie of marketing, of gelijkwaardig door ervaring.
  • Je hebt een eerste professionele ervaring in interne of externe communicatie, of in marketing.
  • Je hebt een perfecte spelling en een uitstekende grammatica bij het schrijven en proeflezen van Franse teksten. Daarnaast heb je een goede kennis van het Nederlands.
  • Planning, organisatie en aandacht voor detail hebben voor u geen geheimen.
  • Je bent vertrouwd met digitale tools en digitale communicatie.
  • Je beheert Excel, Powerpoint en Word heel goed.
  • Je werkt zelfstandig.
  • Je weet hoe je een project van A tot Z en je verschillende SPOC's moet managen.

Ons aanbod

Een job én een rijkelijk gevuld privéleven? Bij Delhaize kan dat. Je krijgt een aantrekkelijk loon aangepast aan jouw ervaring. Bovendien geniet je van diverse extralegale voordelen: bedrijfswagen met tankkaart, gsm plus abonnement, nettovergoeding, jaarlijkse bonus, maaltijdcheques, uitgebreide groeps- en hospitalisatievergoeding, en uiteraard een personeelskorting in de winkel! En groeien? Dat gaat hard bij Delhaize. Door de opleidingen, op de werkvloer én via onze opleidingscatalogus, krijg je daar de ruimte voor. Doorgroeien? Ook dat kan. Vraag maar aan één van je toekomstige collega’s. Spreekt bovenstaande functie jou aan? Solliciteer dan onmiddellijk en ontdek wat jouw mogelijkheden zijn bij Delhaize!