Je verantwoordelijkheden

Als Cockpit Coordinator speel je een sleutelrol in ons distributiecentrum. Dankzij jou en je team  belanden de juiste producten op het juiste moment op de juiste plaats. Ben jij het organisatietalent dat we zoeken? Ontdek het in deze vacature.

Als Cockpit Coordinator sta je tijdens jouw shift in voor de (bege)leiding van een team dat de activiteiten in het distributiecentrum in goede banen leidt. Vanuit de cockpit coördineer je en stuur je bij waar nodig. Je bent de schakel tussen de ondersteunende diensten en de operationele teams en vertegenwoordigt het distributiecentrum tijdens besprekingen met andere diensten.

 

Uurrooster : 04u30 – 12u00

Je profiel

Je weet perfect hoe je mensen moet coachen en motiveren en schrikt er niet voor terug om te zeggen waar het op staat. Je doet dat steeds diplomatisch.

  • Je hebt een diploma hoger onderwijs of gelijkwaardig door ervaring.
  • Je hebt minstens 2 jaar ervaring als operationeel leidinggevende.
  • Je bent analytisch heel sterk.
  • Programma’s als Lean en Sigma klinken je vertrouwd in de oren.
  • Nacht- of weekendwerk is geen probleem.
  • Je voelt goed aan wat winkels en zelfstandigen nodig hebben.
  • Stress, wat is dat?

Ons aanbod

Een job én een rijkelijk gevuld privéleven? Bij Delhaize kan dat. Je krijgt een aantrekkelijk loon aangepast aan jouw ervaring. Bovendien geniet je van diverse extralegale voordelen: bedrijfswagen met tankkaart, gsm plus abonnement, netto vergoeding, jaarlijkse bonus, maaltijdcheques, uitgebreide groeps- en hospitalisatievergoeding, en uiteraard een personeelskorting in de winkel! En groeien? Dat gaat hard bij Delhaize. Door de opleidingen, op de werkvloer én via onze opleidingscatalogus, krijg je daar de ruimte voor. Doorgroeien? Ook dat kan. Vraag maar aan één van je toekomstige collega’s.

Spreekt bovenstaande functie jou aan? Solliciteer dan onmiddellijk en ontdek wat jouw mogelijkheden zijn bij Delhaize! #LI-AZ1306