Je verantwoordelijkheden

VASTBERADENHEID– INTEGRITEIT – MOED – NEDERIGHEID – HUMOR
 

Je profiel

Je verantwoordelijkheden

 

Binnen het departement Procurement Dry Food sta je als Category Manager in voor het beheer en de verdere ontwikkeling van een aantal productcategorieën, meer bepaald Soepen, Sauzen en Condimenten en Oliën&Azijnen.

 

Je vertaalt de bedrijfsstrategie in een specifieke strategie voor de categorieën die binnen je verantwoordelijkheid vallen en je werkt concrete aktieplannen uit met betrekking tot assortiment (nationale merken en private brand), promotionele acties, marketingondersteuning en merchandising.

Je staat in voor de aankoop: je onderhandelt de prijzen en aankoopvoorwaarden met oog voor alle kwaliteitscriteria (private label producten).

Je bepaalt het assortiment en je dynamiseert het door promotionele acties.

Je garandeert een goed economisch beheer van je portfolio: behalen van het zakencijfer en van de performantie van je categorieën.

Jevolgt nauwgezet de evoluties van de markt en gaat continu op zoek naar wat relevant is voor de consument.

Je onderhandelt met leveranciers van nationale merken en private brand producten omtrent alle aspecten van de marketingmix, met als doel een maximale klantentevredenheid.

 

 

Je profiel

 

– Je behaalde een universitair diploma of gelijkgesteld en je beschikt over een eerste ervaring binnen de sector van de Fast Moving Consumer Goods.

– Je hebt een uitgesproken interesse voor voeding en retail.

– Je hebt een commerciële flair, een talent voor onderhandelen en jedurft autonoom beslissingen nemen.

– Je bent creatief, nieuwsgierig en je hebt zin voor verantwoordelijkheid.

– Je bent mondeling en schriftelijk drietalig Nl/Fr/Eng.

– Je bent bereid om naar het buitenland te reizen (beurzen,…).

Ons aanbod

Ons aanbod

Een aantrekkelijk loon met bijkomende extralegale voordelen, reële doorgroeimogelijkheden, toffe collega’s en een aangename werksfeer. Bij Delhaize vind je niet enkel de uitdaging, maar ook de fun.