Je verantwoordelijkheden

VASTBERADENHEID– INTEGRITEIT – MOED – NEDERIGHEID – HUMOR
 

Je profiel

Als Category Coordinator ontwikkel je marketingplannen en waak je over de uitvoering ervan.  Dit alles ter ondersteuning van de ontwikkeling van productcategorieën die als strategisch geïdentificeerd werden.

 

Jouw verantwoordelijkheden
 

– Je bereidt het marketingplan van een groep producten voor en ontwikkelt dit in samenwerking met het departement aankoop.  Je stelt het nodige budget op en volgt het op teneinde het marketingplan te implementeren.
– Je waakt over de implementatie van de verschillende marketingplannen via de verschillende communicatiemiddelen, rekening houdend met de commerciële kalender en de beschikbare communicatiemiddelen ter ondersteuning van deze categoriëen.
– Je levert tijdig en onder het gevraagde formaat de inhoud die nodig is voor de realisatie van de communicatiemiddelen en de marketing.
– Je analyseert en volgt de evoluties op de markt in nauwe samenwerking met de departementen Business Strategy en Aankoop.  Je geeft hen raad en brengt innovatieve ideeën aan voor de realisatie van de marketingplannen.
– Je wint informatie over de evolutie van de hoofdcategorieën en benchmarked deze informatie.  Je geeft raad aan de Category Manager over het beheer van deze hoofdcategorieën.  Je bent een communicatie-expert op het vlak van de verschillende te volgen categorieën.
– Je werkt nauw samen met andere afdelingen binnen Marketing (media, store experience, activation, packaging) en jouw stakeholders (Aankoop, Merchandising en Business Strategy)
– Je verzekert de kwaliteit en het beheer van de «Content/Storytelling». Je levert de nodige inhoud voor de realisatie van de activiteiten en de commerciële- en marketingmiddelen.

 

Jouw profiel
 

– Je beschikt over een hogere opleiding en een relevante ervaring in marketing/communicatie.
– Je hebt zeer goede competenties op vlak van organisatie en relaties.
– Je werkt op autonome wijze en neemt graag projecten in handen.
– Je bent resultaat- en oplossingsgericht.
– Je bent tweetalig (Frans/Nederlands) en hebt een zeer goede kennis van het Engels.

Ons aanbod

Ons aanbod

Een aantrekkelijk loon met bijkomende extralegale voordelen, reële doorgroeimogelijkheden, toffe collega’s en een aangename werksfeer. Bij Delhaize vind je niet enkel de uitdaging, maar ook de fun.