Vos responsabilités

Klaar om in een steeds veranderende en uitdagende omgeving aan de slag te gaan? 

Als financiële business partner van het departement Retail Operations sta je in voor de controlling en de financiële analyses van jouw departement. Je verleent advies met het oog op een tijdige en nauwkeurige follow-up, budgettering en prognosestelling. 

Je komt in het team terecht dat verantwoordelijk is analyses en inzichten te verschaffen aan het team van Retail Operations. Dit team is verantwoordelijk voor alle Delhaizewinkels in België en Luxemburg, wat neerkomt op meer dan 800 winkels. Wij volgen hun verkoop-, kosten- en investeringsbudget op en monitoren hun prestaties.

  • Financiële analyses: Door jouw accurate financiële analyses bied je jouw business inzicht in de financiële status van jouw departement. Je baseert je hiervoor op gegevens uit verschillende bronnen. 
  • Informatiemanagement: Je verzamelt gegevens uit verschillende bronnen als uitgangspunt voor gepaste en accurate financiële analyses voor de business.
  • Trusted advisor: Je verleent jouw business financieel bedrijfsadvies op proactieve en reactieve wijze, zowel periodiek als op ad-hocbasis. Zo houd je de leidinggevenden op de hoogte en draag je bij aan een onderbouwde besluitvorming.
  • Bijdragen tot een learning culture: Je volgt relevante ontwikkelingen in jouw domein op, wisselt kennis uit met collega's en draagt met plezier bij tot de overdracht van kennis binnen Delhaize. 

Votre profil

  • Je hebt een masterdiploma behaald in een financiële richting.
  • Je hebt een eerste relevante ervaring in finance achter de rug. 
  • Je bent proactief en leergierig. 
  • Je vindt het uitdagend om in een veeleisende omgeving te werken. 
  • Excel beheers je like a pro.  
  • Je beheerst het Engels perfect. Bijkomend heb je een uitstekende kennis van het Nederlands of/en het Frans.  

Notre offre

Een job én een rijkelijk gevuld privéleven? Bij Delhaize kan dat. 
Je krijgt een aantrekkelijk loon aangepast aan jouw ervaring. Bovendien geniet je van diverse extralegale voordelen: bedrijfswagen met tank- of laadkaart binnen het federaal mobiliteitsbudget, gsm plus abonnement, netto vergoeding, jaarlijkse bonus, maaltijdcheques, uitgebreide groepsverzekering en facultatieve hospitalisatievergoeding, en uiteraard een personeelskorting in de winkel! 
Telewerk spreekt voor zich en wordt voor elke job anders ingevuld. 
En groeien? Dat gaat hard bij Delhaize. Door de opleidingen, op de werkvloer én via onze opleidingscatalogus, krijg je daar de ruimte voor. 
Doorgroeien? Ook dat kan. Vraag maar aan één van je toekomstige collega’s.
Spreekt bovenstaande functie jou aan? Solliciteer dan onmiddellijk en ontdek wat jouw mogelijkheden zijn bij Delhaize! #LI-EV1