Je verantwoordelijkheden

Je treedt op als Finance Business Partner voor de organisatie van de Logistiek/Supply Chain van Delhaize België: je voert financiële analyses uit, stelt periodieke resultaten voor en adviseert en beïnvloedt het managementteam voor het toegewezen domein (distributiecentra, transport en organisatie van de netwerkplanning, en departementen voor de logistieke ondersteuning) met tijdige, nauwkeurige en zinvolle inzichten om de winstgevendheid van het bedrijf te versterken. Je zorgt voor een nauwgezette en periodieke opvolging, budgettering en prognoses voor de bedrijfsunits zijn nodig om de resultaten met de doelstellingen te kunnen vergelijken.

 

 • Analyse op en ontwikkeling van domeinbedrijfsmodel: Je legt contacten met meerdere belanghebbenden in de organisatie (bijv. Site & Transport Directors, Supply Chain Planners, Operations en Team Coordinators, Dispatchers, Contract Managers, Capacity Managers, NFR-partners, …) om de relevante parameters die het bedrijfsmodel van het domein en de resultatenrekening financieel beïnvloeden grondig te begrijpen.
   
 • Financieel management: Je leidt zelfstandig de periodieke resultaatbepaling voor het toegewezen domein (operationele uitgaven en investeringen). Je communiceert over de richtlijnen voor de periodieke resultaatbepaling en het jaarlijkse budgetterings- en kwartaalvoorspellingsproces voor Delhaize België en Luxemburg, en je voert deze ook uit. 
   
 • Informatie over de bedrijfsvoering, advies en ondersteuning bij beslissingen: Je challenget de resultaten van het bedrijf en biedt advies en ondersteuning (proactief en reactief) aan de leidinggevenden van het domein met betrekking tot financiële en bedrijfsgerelateerde onderwerpen om hen te informeren en een gegronde besluitvorming te bevorderen, zodat ze hun jaarbudget en andere groei-initiatieven behalen, in lijn met de strategie van Delhaize België.
   
 • Professionalisering van de Finance-functie: Je stimuleert het opzetten van zelfverzamelde data voor het domein: je gebruikt nieuwe technologieën om gegevens te structureren en zinvolle inzichten te creëren. Je onderhoudt contacten met collega's en ervaren applicatiegebruikers om de tijd die nodig is voor het verzamelen van gegevens te beperken en de tijd die besteed wordt aan analyses met toegevoegde waarde te maximaliseren. Je volgt relevante ontwikkelingen op het eigen werkterrein op, wisselt kennis uit met collega's en bevordert de kennisoverdracht binnen de organisatie met als doel op de hoogte te blijven van en praktische invulling te geven aan trends en ontwikkelingen.

Je profiel

  • Masterdiploma in Finance, bedrijfseconomie of Supply Chain (Management).
  • 6 jaar ervaring in Finance of Supply Chain/Logistiek;  
  • Je hebt financieel inzicht en je wilt je graag specialiseren in Supply Chain/Logistiek of je hebt logistieke ervaring en je wilt graag een Finance-expert worden.
  • Je bent graag dicht bij je stakeholders en werkt ter plaatse in Kobbegem, Zellik en Ninove. 
  • Je bent een sterke communicator en niet bang om presentaties te geven. 
  • Je bent gericht op voortdurende verbetering.
  • Je bent leergierig en je wilt de processen bij Delhaize leren kennen, beïnvloeden en verbeteren. Dit omvat het werken met een aantal applicaties voor het domein, voornamelijk SAP.
  • Je brengt graag structuur aan in de omgeving waarin je je dagelijkse activiteiten uitvoert.
  • Talen: je werkt in een meertalige omgeving, dus je kan je uitdrukken in zowel het Nederlands als het Engels, Frans is een pluspunt.

  Ons aanbod

  Een job én een rijkelijk gevuld privéleven? Bij Delhaize kan dat. 
  Je krijgt een aantrekkelijk loon aangepast aan jouw ervaring. Bovendien geniet je van diverse extralegale voordelen: bedrijfswagen met tank- of laadkaart binnen het federaal mobiliteitsbudget, gsm plus abonnement, netto vergoeding, jaarlijkse bonus, maaltijdcheques, uitgebreide groepsverzekering en facultatieve hospitalisatievergoeding, en uiteraard een personeelskorting in de winkel! 
  Telewerk spreekt voor zich en wordt voor elke job anders ingevuld. 
  En groeien? Dat gaat hard bij Delhaize. Door de opleidingen, op de werkvloer én via onze opleidingscatalogus, krijg je daar de ruimte voor. 
  Doorgroeien? Ook dat kan. Vraag maar aan één van je toekomstige collega’s.
  Spreekt bovenstaande functie jou aan? Solliciteer dan onmiddellijk en ontdek wat jouw mogelijkheden zijn bij Delhaize!#LI-EV1