Je verantwoordelijkheden

De high fives, de positieve resultaten, de wij-kunnen-dit-momentjes en het gedurfde idee dat werkt: het start bij jou. Want met jouw passie, behulpzaamheid en oog voor eenvoud stimuleer jij elke dag een gezonde en positieve levensstijl bij onze klanten. En zorg je ervoor dat onze winkels efficiënt én met de glimlach hun doelen bereiken.In deze rol word je de financiële businesspartner van Logistics & Supply Chain Management. Je geeft hen financieel advies zodat ze de juiste beslissingen kunnen nemen. Dit zijn je voornaamste verantwoordelijkheden:

 • Je analyseert de financiële gegevens en volgt deze op om een overzicht te geven van de financiële situatie van het departement Logistics & Supply Chain.
 • Je legt nieuwe operationele en financiële KPI’s vast in samenwerking met het team van Logistics & Supply Chain Management.
 • Je levert input voor de strategie van Logistics & Supply Chain en vertaalt deze in een financiële roadmap om richting te geven aan hun activiteiten.
 • Je organiseert en beheert de ontwikkeling van het jaarlijkse budget en de periodieke vooruitzichten voor je departementen. 
 • Je bouwt relaties uit en onderhoudt deze, zowel intern (collega’s van Accounting & Finance, Logistics & Supply Chain) als extern, met het oog op een optimale samenwerking met alle relevante belanghebbenden, en om bij te dragen tot het gewenste imago van Delhaize.
 • Je werkt mee aan de strategische langetermijnplanning.

Je profiel

 • Je hebt een diploma hoger onderwijs in bedrijfsbeheer of economie en hebt minstens 3 jaar ervaring als Financial Business Controller of in een gelijkaardige functie.
 • Je bent op zoek naar een job waar je je sterke financiële en analytische vaardigheden kunt inzetten en tegelijkertijd dicht bij de corebusiness staat. Je bent in staat om de activiteiten kritisch te benaderen, prioriteiten te stellen en om te gaan met verwachtingen. 
 • Je bent klant- en resultaatgericht en weet van aanpakken.
 • Je hebt Excel goed onder de knie. Werkervaring met SAP is een troef.
 • Je drukt je vlot uit in het Nederlands en Engels en hebt een goede werkkennis van het Frans.

Ons aanbod

Een job én een rijkelijk gevuld privéleven? Bij Delhaize kan dat. Je krijgt een aantrekkelijk loon aangepast aan jouw ervaring. Bovendien geniet je van diverse extralegale voordelen: bedrijfswagen met tankkaart, gsm plus abonnement, netto vergoeding, jaarlijkse bonus, maaltijdcheques, uitgebreide groeps- en hospitalisatievergoeding, en uiteraard een personeelskorting in de winkel! En groeien? Dat gaat hard bij Delhaize. Door de opleidingen, op de werkvloer én via onze opleidingscatalogus, krijg je daar de ruimte voor. Doorgroeien? Ook dat kan. Vraag maar aan één van je toekomstige collega’s.

Spreekt bovenstaande functie jou aan? Solliciteer dan onmiddellijk en ontdek wat jouw mogelijkheden zijn bij Delhaize!