Je verantwoordelijkheden

Wat denk je van een job als Business Controller bij Delhaize? Meer bepaald sta je dagelijks in contact met zowel onze winkels in België, als die van Luxemburg. Als Business Controller is het mede jouw verantwoordelijkheid om het budget in de gaten te houden en de nodige pushback te bieden wanneer jouw kostenplaatje in het gedrang komt. Hiervoor is het natuurlijk nodig de juiste conclusies te trekken uit jouw analyses en die samen met jouw stakeholders op regelmatige basis te overlopen.  

  • Je verzamelt data en input uit verschillende bronnen en gebruikt deze als basis voor degelijke analyses over jouw business unit (retail België en Luxemburg). 
  • Via jouw analyses bezorg je relevante informatie over de financiële status en het algemene kostenplaatje. 
  • Je challenget jouw stakeholders over beslissingen en geeft een accuraat financieel advies. Je houdt hierbij telkens de vooropgestelde budgetten en forecasts in jouw achterhoofd. 
  • Je presenteert jouw analyses en bevindingen aan jouw business en realiseert zo samen de vooropgestelde KPI’s. 
  • Vanuit jouw interesse in de retail sector, houd je trends en tendensen goed bij om zo nieuwe inzichten te verwerven en prioriteiten te kunnen spotten.

Je profiel

  • Masterdiploma in Finance/Economie en op z’n minst een ervaring van 5j als Business Controller/Finance Controller 
  • Werken met deadlines, de nodige analytische inzichten en een proactieve ingesteldheid als persoonlijkheidskenmerken zijn een absolute toegevoegde waarde. 
  • Je bent een goede communicator en dit in beide landstalen (NL/FR) met een goede kennis van ENG. 
  • Naast die goede communicatie skills is het belangrijk goed te connecteren met jouw business om zo een echter partner te zijn voor hen. Overtuigingskracht zal je hier zeker vooruit helpen. 

Ons aanbod

Een job én een rijkelijk gevuld privéleven? Bij Delhaize kan dat. Je krijgt een aantrekkelijk loon aangepast aan jouw ervaring. Bovendien geniet je van diverse extralegale voordelen: bedrijfswagen met tankkaart, gsm plus abonnement, netto vergoeding, jaarlijkse bonus, maaltijdcheques, uitgebreide groeps- en hospitalisatievergoeding, en uiteraard een personeelskorting in de winkel! En groeien? Dat gaat hard bij Delhaize. Door de opleidingen, op de werkvloer én via onze opleidingscatalogus, krijg je daar de ruimte voor. Doorgroeien? Ook dat kan. Vraag maar aan één van je toekomstige collega’s.

Spreekt bovenstaande functie jou aan? Solliciteer dan onmiddellijk en ontdek wat jouw mogelijkheden zijn bij Delhaize!